Μadwalk 2019 backstage: Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά

Τι έγινε πίσω από την σκηνή του #Madwalk2019;

Το Madwalk – The fashion music project ξεκίνησε το 2011 και ο κόσμος το έχει λατρέψει. Στον μουσικό θεσμό έχουμε την δυνατότητα κάθε χρόνο να βλέπουμε τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, σχεδιαστές αλλά και ηθοποιούς να συνεργάζονται και να δημιουργούν ένα απίστευτο σκηνικό για όλους μας.

Εμείς ήμασταν από την αρχή της βραδιάς στα παρασκήνια και σας έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καμαρίνια και τους διαδρόμους. Βρισκόμασταν μέσα στον πυρετό των προετοιμασιών και αποσπάσαμε υπέροχα πλάνα για εσάς και μόνο.

Οι σχεδιαστές και οι make up artists προετοίμαζαν τα μοντέλα από νωρίς το απόγευμα και εμείς ξεχωρίσαμε ανάμεσα στο κόσμο την Ειρήνη Καζαριάν, την Έβελυν Καζαντζόγλου και την Εύη Ιωαννίδου. Σε ειδικά καμαρίνια προετοιμάζονταν οι καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές.

Κάποια στιγμή καταφέραμε να μπούμε στο καμαρίνι της παρουσιάστριας της βραδιάς, Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το μοντέλο ήταν πανέμορφο και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι δικοί της άνθρωποι, έβαζαν τις τελευταίες πινελιές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της, πριν βγει στο κόκκινο χαλί. Στο πλευρό της είχε συνεχώς την Έλενα Χριστοπούλου.

Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Καλομοίρα η οποία εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά και ένα απίστευτο φόρεμα, με φούστα ολόκληρη με glitter. Ήταν πραγματικά σαν γοργόνα.

Η Ευαγγελία Αραβάνη με ένα total black σύνολο έδινε συνέντευξη και απέφευγε τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή ενώ σε άλλη γωνιά η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφιζόταν με ένα υπέροχο μαύρο τοπ και μια φούστα με cut outs. Τ

ην Demy την είδαμε μόνο στο κόκκινο χαλί όπου πραγματικά έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δες ακόμα Δε θα πιστέψεις τι παραδέχτηκε μόλις η Kylie Jenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved