O κούκλος που βλέπεις είναι γιος πολύ διάσημου ηθοποιού και τον ξεπέρασε στην γοητεία

Τα γονίδια μιλούν από μόνα τους

Όταν μιλάμε για «James Bond» ένας είναι αυτός που μας έρχεται πρώτος στο μυαλό κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Pierce Brosnan. O κλασικός αγαπημένος μελαχρινός ηθοποιός ταύτισε το όνομά του με τον διάσημο χαρακτήρα όσο κανείς άλλος, πρωταγωνιστώνας σε τέσσερις ταινίες του επιτυχημένου franchise: «Golden Eye» (1995), «Tomorrow Never Dies» (1997), «The World Is Not Enough» (1999), «Die Another Day» (2002).

Αυτό που πιθανώς δε γνωρίζεις για τον Pierce, όμως, είναι το γεγονός ότι έχει παντρευτεί δύο φορές κι έχει αποκτήσει πέντε παιδιά και τρία εγγόνια. Ο πρώτος του γάμος, με την ηθοποιό Cassandra Harris, τους έδωσε έναν γιο, τον Sean, ενώ το 1994 γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, Keely Shaye Smith, με την οποία και απέκτησαν άλλους δύο γιους, τον Dylan και τον Paris. Από την Harris έχει άλλα δύο, θετά παιδιά, τον Chris και τη Charlotte (η οποία απεβίωσε το 2013 από καρκίνο των οωθηκών, όπως και η μαμά της)

Ο 18χρονος Paris και ο 22χρονος Dylan είναι αυτήν τη στιγμή μοντέλα και, μάλιστα, φαίνεται να έχουν ξεπεράσει την ομορφιά και τη γοητεία του μπαμπά τους στα νιάτα του. Ο μεν Paris έχει κάνει μέχρι και εξώφυλλο στο Vanity Teen και, παράλληλα, παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής στην California. Ο δε Dylan έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες μεγάλων οίκων, όπως ο Yves Saint Laurent.

Δες τους γιους του διαχρονικού «James Bond» στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Ποια αγαπημένη σου διάσημη είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved