Ο Bieber παραδέχτηκε δημόσια ότι αγαπάει ακόμα την Selena Gomez αλλά μην βιαστείς να χαρείς

Να και μια δημόσια δήλωση που δεν φανταζόμασταν πως θα συμβεί

O Justin Bieber δεν συνηθίζει να απαντά σε σχόλια μίσους των fans του αλλά αυτό είναι κάτι που άλλαξε ξαφνικά μέσα σε ένα απόγευμα και η αιτία είναι η Selena Gomez.

Βλέπεις ένας fan του 25χρονου Bieber τον κατηγόρησε πως ο γάμος του με την Ηailey είναι ένα αστείο και πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της αλλά αγαπά ακόμα την Selena Gomez κι αυτός ήταν ένας τρόπος για να την ξανακερδίσει.

Αυτά διάβασε ο Bieber και ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε, μιας και αποφάσισε να απαντήσει δημόσια και να κατατροπώσει όλα εκείνα τα trolls που δεν συμφωνούν με τον γάμο του. Κάπου εκεί, ο Bieber παραδέχτηκε πως αγαπά ακόμα την Selena αλλά μην βιαστείς να χαρείς.

justinbieber 53669251 2331691177113161 2594277128367028539 n

«Δεν θέλω να δίνω την ενέργειά μου αλλά αυτό είναι μια απάντηση σε όλους τους ανώριμους και άρρωστους ανθρώπους που στέλνουν ταπεινωτικά μηνύματα στην Hailey γράφοντας πως θα θέλω πάντα να επιστρέψω στη Selena και πως η Selena είναι καλύτερη για μένα. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ και για το τι είναι καλό για μένα.



Η Hailey είναι η γυναίκα μου και αν δεν σας αρέσει ή δεν εγκρίνετε το γεγονός αυτό, δεν υποστηρίζετε ούτε εμένα, δεν είστε οπαδοί μου ούτε καλοί άνθρωποι. Αν σας είχαν μεγαλώσει σωστά οι γονείς σας θα λέγατε κάτι καλό ή δεν υα μιλούσατε καθόλου.

Αγάπησα και αγαπώ τη Selena και πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου αλλά αγαπάω όσο τίποτα τη γυναίκα μου και είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ»!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved