H Ariana Grande αποκαλύπτει την αιτία του χωρισμού της από τον Pete Davidson

Δες το αποκαλυπτικό story που ανέβασε στον λογαριασμό της

Ο Pete Davidson ήταν ο άνθρωπος, με τον οποίο οι περισσότεροι fans της Ariana Grande ήθελαν την τραγουδίστρια να καταλήξει. Όταν, όμως, τον Οκτώβριο έφτασαν τα νέα για τον χωρισμό τους, κανείς δεν το περίμενε, αφού το ζευγάρι έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένο και να περνάει τέλεια. Μόλις λίγους μήνες μετά, ο Pete βρήκε την αντικαταστάτρια της τραγουδίστριας στο πρόσωπο της ηθοποιού Kate Beckinsale και πολλοί αναρωτιόντουσαν πώς θα πήρε αυτήν την εξέλιξη η Ariana.

Ένα story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται να ρίχνει λίγο φως στο μυστήριο, αφού η σταρ μοιράστηκε με τους followers της ένα κείμενο σχετικά με το να αφήνεις κάποιον να φύγει και που φαίνεται να απευθύνεται στον πρώην αρραβωνιαστικό της που έχει προχωρήσει τη ζωή του. Χαρακτηριστικά έλεγε:

«Κάποιες φορές, ο λόγος που αφήνεις κάποιον να φύγει είναι επειδή δεν μπορούν παρά να σε πληγώνουν κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της ζωής τους. Όταν αγαπάς κάποιον βαθιά, μαθαίνεις τι δαίμονες που ζουν μέσα τους και συνειδητοποιείς ότι σε πληγώνουν επειδή πονάνε κάπου μέσα τους. Παλεύουν μία μάχη εσωτερική και μπορεί ούτε να το ξέρουν, οπότε ξεσπούν σε σένα και σε πολεμούν. Αποφάσισε να τους αφήσεις να φύγουν, αλλά όχι επειδή είσαι μικροπρεπής και πικραμένος. Άφησέ τους να φύγουν γιατί πραγματικά πιστεύεις ότι και οι δύο μπορείτε να βρείτε τη θεραπεία που χρειάζεστε χωρίς να είστε μαζί και να πληγώνετε ο ένας τον άλλον στην πορεία. Το να αφήσεις κάποιον να φύγει δε σημαίνει ότι σταματάς να τον αγαπάς και να τον νοιάζεσαι. Το να αφήσεις κάποιον να φύγει σημαίνει ότι επιλέγεις την ελευθερία πάνω από την ψευδαίσθηση της αφοσίωσης»

Δες το story στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Υπάρχει λόγος που η Ariana Grande βγαίνει με τους πρώην της αυτό το διάστημα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved