Τα νέα χρώματα που πρέπει να προσθέσεις στα καθημερινά σου outfits την άνοιξη

Τι θα έλεγες για πράσινο με φούξια; 

Κάνοντας μια βόλτα σε όλους τους δρόμους στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες μόδας θα καταλάβεις ότι φέτος τα χρώματα είναι τάση. Η άνοιξη πάντα θέλει χρώμα οπότε πρέπει να επενδύσεις σε κάποια κομμάτια τα οποία θα σου ανανεώσουν την ντουλάπα.

Όπως έχουμε αναφέρει τα fluo χρώματα είναι πολύ στην μόδα. Επίλεξε fluo πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και φούξια. Δες σε προηγούμενο άρθρο πώς να συνδυάσεις σωστά τα fluo χρώματα.

Οι πρωταγωνιστές των χρωμάτων είναι πράσινο, πορτοκαλί, φούξια και κίτρινο. Μην φοβηθείς πολύ πώς να τα συνδυάσεις η μόδα πια είναι πιο ελεύθερη. Δεν υπάρχουν πολύ αυστηροί κανόνες αρκεί να σου ταιριάζει στο μάτι.

Εύκολη λύση είναι ένα total φούξια outfit. Μπορείς να φορέσεις ένα κουστούμι με έντονο χρώμα ή ένα φόρεμα συνδυασμένο με ίδια απόχρωση παλτό. Για να απογοιώσεις το look φόρεσε sneakers.

Ένας εύκολος συνδυασμός είναι fluo με δερμάτινο ή βινύλ.

Ας προχωρήσουμε και στους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς. Τι θα έλεγες για κίτρινο με πράσινο; Είναι ένας συνδυασμός που προτίμησαν πολλές fashion influencers. Ακόμα πιο ανατρεπτικός συνδυασμός είναι παστέλ πράσινο με φούξια. Θα το τολμήσεις;

Τα χρώματα στα sneakers εννοείται πρωταγωνιστούν. Μην κάνεις το λάθος και αγοράσεις ένα βαρετό sneaker για να ταιριάζει με όλα. Τα πολύχρωμα παπούτσια ταιριάζουν με όλα.

Πέρα από τις τάσεις που επιβάλλει η μόδα εμείς θα σου προτείνουμε να φορέσεις ότι σε κάνει να νιώθεις όμορφα και άνετα.

Δες ακόμα Τα προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι για τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved