Ποια διάσημη star μετά τα Oscars πήγε για burgers;

Η πανέμορφη influencer μπήκε στο fast food με 4 μέτρα ουρά  

Η Chiara Ferragni είναι η πιο πετυχημένη fashion influencer του κόσμου. Η Ιταλίδα τον προηγούμενο χρόνο παντρεύτηκε τον διάσημο ράπερ Federico Leonardo Lucia και είναι μητέρα ενός αγοριού, του Leo. To ζευγάρι ταξίδεψε από το Μιλάνο στην Νέα Υόρκη για τα Oscars και συγκεκριμένα για το μεγαλύτερο party, το Vanity Fair Oscar Party.

H Chiara Ferragni φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα του αγαπημένου της οίκου Giambattista Valli και πέδιλα από την δίκη της προσωπική συλλογή. Το φόρεμα ήταν κόκκινο με τα χαρακτηριστικά πλούσια βολάν του οίκου να πρωταγωνιστούν. Επίσης, οι ασσυμετρίες σε όλο το φόρεμα το έκαναν πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό. Το φόρεμα μπροστά ήταν μίνι και πίσω είχε μια πολύ μακριά ουρά. Φυσικά, ο φιόγκος μπροστά δεν έμεινε απαρατήρητος. Ο Fedez την συνόδεψε με ένα Prada κουστούμι.

Το ζευγάρι διασκέδασε πολύ στο party, αλλά από ότι φάνηκε πείνασαν στην επιστροφή τους για το σπίτι. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό λοιπόν σταμάτησαν σε ένα μπεργκεράδικο να φάνε. Η influencer μπήκε μέσα στο fast food με την τέσσερα μέτρα ουρά της και καταβρόχθισε τέσσερα (!) burgers. Ο άντρας της απαθανάτισε τις στιγμές και τις ανέβασε στα stories του Instagram. Το ζευγάρι έχει δείξει και στο παρελθόν ότι είναι πολύ άνετο και αυθόρμητο.















Δες ακόμα Η Kendall Jenner έκανε την πιο αποκαλυπτική & sexy εμφάνιση στο after party των Oscars

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved