Elsie Fisher: Η 15χρονη που έκλεψε τις εντυπώσεις στα Oscars 2019 και όχι άδικα

Φορώντας ένα αυστηρό κουστούμι 

Η Elsie Fisher ήταν μια από τις μικρότερες παρουσίες στα Oscars. Η 15χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο κουστούμι. Η δημιουργία ανήκει στον σχεδιαστή Thom Browne. Η εμφάνιση της ήταν αρκετά αυστηρή και σοβαρή για την ηλικία του κοριτσιού.

Κρίνοντας βέβαια από προηγούμενες εμφανίσεις αυτό είναι το στυλ που της αρέσει και την εκφράζει καθώς έχει εμφανιστεί και σε άλλες περιστάσεις με παρόμοιο στυλ. Το κουστούμι αποτελούταν από τρία κομμάτια : ένα σακάκι, ένα γιλέκο και το παντελόνι. Μέσα από το γιλέκο φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με ένα κόσμημα στην θέση της γραβάτας. Τα παπούτσια ήταν λουστρίνι με τσάντα ασορτί, ενώ τα μαλλιά της ήταν πολύ απλά με το hot trend τσιμπιδάκι να πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός δεν ήταν υποψήφια για την ταινία Eighth Grade αλλά παρουσίασε τις υποψηφιότητες μιας κατηγορίας.



Η Elsie δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η παρουσίαση είναι εξίσου cool με μια υποψηφιότητα, ενώ τη ρώτησαν τι θα κάνει την επόμενη μέρα των Oscars με το κορίτσι να αναφέρει με χιούμορ ότι θα αφιερωθεί στα μαθήματα της και στο σχολείο γιατί τα έχει παραμελήσει. Η ηθοποιός φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη για την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Δες ακόμα Η Taylor Swift δεν πήγε στα Όσκαρ και το αγόρι της βρήκε άλλη παρέα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved