Η Miley Cyrus κι ο Liam Hemsworth ήταν το πιο hot ζευγάρι των Όσκαρ κι έχουμε αποδείξεις

Οι φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά μιλούν από μόνες τους

Η βραδιά των Όσκαρ είναι, όπως φαίνεται, κάτι που θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα, αφού, πραγματικά, δεν ξέρουμε τι να πρωτοαναλύσουμε. Τα βραβεία, τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις, τα ζευγάρια που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις; Ειδικά αυτό το τελευταίο είναι κάτι που εμείς -τουλάχιστον- παρατηρήσαμε ιδιαίτερα, αφού είχαμε πολλές υποψηφιότητες για το πιο ταιριαστό και hot ζευγάρι της μεγάλης βραδιάς. Οι νικητές, όμως, ήταν κάτι σαν έρωτας με την πρώτη ματιά, καθώς μόλις είδαμε τους αγαπημένους νεόνυμφους δεν υπήρχε άλλος ανταγωνισμός.

Ο λόγος για τη Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth που τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους με τα εντυπωσιακά τους looks. Η μεν Miley επέλεξε μία μαύρη τουαλέτα του οίκου Saint Laurent με βαθύ ντεκολτέ και μαύρα σανδάλια, ενώ τα κοσμήματα Bvlgari περιλάμβαναν ένα κολιέ σε σχήμα φιδιού με πράσινες πέτρες, ένα χοντρό βραχιόλι και κρεμαστά σκουλαρίκια. Ο δε Liam φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με παπιγιόν και βελούδινες λεπτομέρειες.



Οι φωτογραφίες με τους δυο τους είναι απλά για να τις θαυμάζεις και να αναρωτιέσαι πόσο ταιριαστοί μπορεί να είναι οπτικά δύο άνθρωποι.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: O Liam Hemsworth παραλίγο να μην παντρευτεί τη Miley Cyrus κι ο λόγος θα σε αφήσει άφωνη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved