O νέος έρωτας που δημιουργήθηκε στο Master Chef, έφερε συγκρούσεις

Έρωτας με ανταπόκριση; 

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κοιτά και το που βρίσκονται οι δύο ερωτευμένοι. Αν και βρίσκονται σε ένα παιχνίδι μαγειρικής όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ο Κύπριος Χαράλαμπος Κοτσώνης έχει πέσει στον έρωτα της Κύπριας Κωνσταντίνα Δημητρίου. Ο Χαράλαμπος έχει μαγειρική εμπειρία και θεωρείται ένας από τους δυνατούς παίκτες ενώ η Κωνσταντίνα είναι ερασιτέχνης και είναι από τους αδύναμους παίκτες.

Οι δυο συμπαίκτες ήταν μαζί στην κόκκινη ομάδα η οποία έχασε και ήταν υποψήφια για αποχώρηση. Η αρχηγός της ομάδας, Αμαλία υπέδειξε ως υποψήφια την Κωνσταντίνα. Ο Χαράλαμπος έγινε έξαλλος και άρχισε να κατηγορεί όλη την ομάδα για στρατηγική και αδικία.

Ο μάγειρας κατηγόρησε και προσωπικά την αρχηγό της ομάδας ότι ο λόγος που πρότεινε την Κωνσταντίνα για υποψήφια δεν ευσταθεί. Όλη η ομάδα βέβαια συμφώνησε ότι η Κωνσταντίνα ήταν η πιο αδύναμη και αυτή που βοήθησε λιγότερο στην ομαδική δοκιμασία. Πολλοί παίκτες κατηγόρησαν τον 26χρονο ότι δεν σκέφτεται μαγειρικά αλλά με άλλα συναισθηματικά κριτήρια.

Η Μαρία ξεκάθαρα ανέφερε ότι σκέφτεται σαν άντρας ενώ ο Σταμάτης Κωβαίος είπε χαρακτηριστικά:

«Εδώ δεν ήρθαμε να ερωτευτούμε και αν ερωτευτούμε δεν πρέπει να μπλέκουμε τους έρωτες με την μαγειρική».

Τα παιδιά προφανώς και ξέρουν και άλλα γεγονότα και κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα. Αν και από τις δηλώσεις των Κυπρίων καταλάβαμε ότι περνάνε πολύ χρόνο μαζί καθώς ο 26χρονος μάγειρας βοηθάει συνεχώς την Κωνσταντίνα να εξελιχθεί μαγειρικά. Τα συναισθήματα του Κύπριου είναι ξεκάθαρα. Της Κωσταντίνας;;;

Δες το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σου..






Δες ακόμα O πιτσιρικάς Πάνος Τόγιας από το Master Chef είναι η νέα μας λατρεία: Τι συμβαίνει με την Ασημίνα;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved