Αυτό είναι το βραχιόλι που σώζει τους ωκεανούς και απλά το θέλουμε τώρα

Βοήθησε κι εσύ για έναν καθαρό πλανήτη 

Η ποσότητα πλαστικού που καταλήγει στην θάλασσα κάθε χρόνο δυστυχώς είναι τεράστια. Γίνονται παγκοσμίως προσπάθειες να μειωθεί η κατανάλωση πλαστικού. Τέτοιες ενέργειες είναι η χρέωση της σακούλας, τα πλαστικά καλαμάκια που έχουν αντικατασταθεί σε πολλά μαγαζιά με χάρτινα, αλλά και οι συσκευασίες που έχουν γίνει χάρτινες.

Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία μαζεύει το πλαστικό από τον ωκεανό και κατασκευάζει βραχιόλια από το πλαστικό που συλλεγεί. Η 4 Ocean ξεκίνησε από δυο surfers και το βραχιόλι δεν άργησε να διαδοθεί κατακτώντας 1.3m followers στο Instagram.

Το ένα βραχιόλι κατασκευάζεται από 0,5kg πλαστικού από τους ωκεανούς. Το σχέδιο είναι unisex και μπορείς να το βρεις σε πολλά χρώματα. Μάλιστα, το κάθε βραχιόλι έχει μια ονομασία και με την αγορά του προστατεύεις συγκεκριμένη ομάδα ζώων. Για παράδειγμα, υπάρχει πράσινο βραχιόλι το οποίο ονομάζεται sea turtle και μέρος των χρημάτων πηγαίνει FAU Marine Research Lab.

Τα συγκεκριμένα βραχιολάκια είναι μια καταπληκτική ιδέα δώρου. Φυσικά, είναι και υπέροχο δώρο για τον εαυτό σου καθώς είναι πολύ όμορφα και μοδάτα.

Τα βραχιόλια μπορείς να τα προμηθευτείς από το διαδίκτυο.

Δες ακόμα Τα ροφήματα που θα σε ξυπνήσουν το πρωί

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved