Τα ροφήματα που θα σε ξυπνήσουν το πρωί

5 υπέροχα ροφήματα

Δεν μπορείς με τίποτα να ξυπνήσεις το πρωί; Νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάτι για να σε ξυπνήσει; Ο καφές δεν είναι τόσο καλή συνήθεια για μικρές ηλικίες οπότε καλό είναι να πάμε σε εναλλακτικές μεθόδους. Υπάρχουν πολλά ροφήματα που δεν μπορούσες να το φανταστείς ότι βοηθούν πολύ το πρωί για να σε ξυπνήσουν.

1.Το τσάι

Το τσάι έχει καφεΐνη οπότε είναι ένα πολύ καλό και αποτελεσματικό αντικατάστατο του καφέ.

2.Smoothies

Τα smoothies περιέχουν πολλά φρούτα οπότε έχουν πολύ πολύ ενέργεια. Γι΄αυτόν τον λόγο σε ξυπνάνε και σου δίνουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για την μέρα σου. Προσπάθησε να προσθέσεις μήλα στο smoothie σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι σου δίνουν τρομερή ενέργεια η οποία διατηρείται στον οργανισμό για περισσότερη ώρα.

3. Ζεστή σοκολάτα

Το κακάο σίγουρα μας ξυπνάει αλλά έχει και ιδιότητες που μας φτιάχνουν την διάθεση. Μια ζεστή κούπα καφέ περιέχει 10mg καφεΐνη.

4.Νερό, λεμόνι, μέλι

Σαν συνδυασμός δεν σε ενθουσιάζει είμαι σίγουρη. Είναι ένα ρόφημα το οποίο και σε ξυπνάει αλλά και είναι πολύ ωφέλιμο για τον οργανισμό. Το λεμόνι με το νερό καθαρίζει και αποτοξινώνει τον οργανισμό μας.

5.Chia

Μπορείς να φτιάξεις υπέροχο ρόφημα με τους σπόρους chia. Μια δεύτερη επιλογή είναι να τους προθέσεις στο smoothie σου. Οι σπόροι είναι γεμάτοι θρεπτικά συστατικά οι οποίοι σου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια που σου χρειάζεται.

Δοκίμασε τα παραπάνω ροφήματα και είμαι σίγουρη ότι κάποιο από αυτά θα σου αρέσει και θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια.

Καλή επιτυχία

Δες ακόμα 5 τρόποι να χτενίσεις τα κοντά μαλλιά που θα λατρέψεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved