Επιστρέφει ο κούκλος πρωταγωνιστής του Vampire Diaries στον ρόλο που τον καθιέρωσε

Η ανάρτηση του ηθοποιού θα σε ενθουσιάσει

Όταν τελείωσε το «Vampire Diaries» το 2017, μετά από 8 χρόνια που μας κρατούσε συντροφιά, η στενοχώρια ήταν μεγάλη. Δε θέλουμε να πούμε ψέματα. Ο Damon και ο Stefan Salvatore μπορούσαν να κρατούν πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον μας με τα κατορθώματά τους, τις ίντριγκες που δημιουργούσαν και τις ερωτικές τους ιστορίες. Έτσι, το οριστικό τέλος που ήρθε δεν ήταν αυτό που θέλαμε να ακούσουμε. Η’ μήπως δεν είναι και τόσο οριστικό;

Ο ηθοποιός, λοιπόν, που υποδύθηκε τον Damon Salvatore, Ian Somerhalder, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ο ίδιος φαινόταν να απαθανατίζεται με αίματα στο πρόσωπο και τα δόντια του βαμπίρ, με τα οποία τον είχαμε συνηθίσει στο Vampire Diaries. Το caption έγραφε:

«Τρίτη… κανένα φίλτρο»

Όπως καταλαβαίνεις, γρήγορα οι fans ερμήνευσαν τη φωτογραφία σαν ένα στοιχείο ότι ο τηλεοπτικός Damon θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, αφού, μετά το τέλος του Vampire Diaries, ξεκίνησε η προβολή μίας spin-off σειράς, με όνομα «Legacies». Αυτή ουσιαστικά περιστρέφεται γύρω από τη νέα γενιά βρυκολάκων, μαγισσών και λυκανθρώπων, οπότε ο διάσημος ηθοποιός θα μπορούσε εύκολα να κάνει μία guest εμφάνιση εκεί.

Γιατί, άλλωστε, να κυκλοφορεί σαν τον Damon;

Ελπίζουμε η επίσημη επιβεβαίωση να έρθει πολύ άμεσα.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Η Nina Dobrev έγινε 30 ετών και το γιόρτασε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο «Vampire Diaries»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved