Ποια είναι επιτέλους η Jordyn Woods, η κολλητή της Kylie Jenner;

Το κορίτσι που έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια Kardashian - Jenner

Αυτές τις μέρες, το όνομα Jordyn Woods εμφανίζεται συνέχεια στο feed σου κι ο λόγος, όπως πλέον θα ξέρεις, είναι το γεγονός ότι πληροφορίες τη θέλουν να είναι η πέτρα του σκανδάλου μεταξύ της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson. Η Jordyn που είναι κολλητή φίλη της Kylie Jenner, μικρής αδερφής της Khloe, εθεάθη σε ερωτικές περιπτύξεις με τον παίχτη των Cleveland Cavaliers και πατέρα της μικρής True, προκαλώντας το μίσος του κοινού που ακολουθεί τη διάσημη οικογένεια.

Ποια είναι, όμως, η 21χρονη Jordyn;

  • Η Jordyn Woods είναι ένα plus-size μοντέλο που γεννήθηκε στο Los Angeles κι έχει καταφέρει να έχει μεγάλη επιρροή στο Instagram, με τους followers της να φτάνουν, αυτήν τη στιγμή τα 8,4 εκατομμύρια.
  • Η μαμά της είναι μία γνωστή socialite του Los Angeles, που συστήνεται ως Talent/Brand Manager στο Mixed Image Media and Woods Marketing Group.
  • Μετακόμισε στο Calabasas στην ηλικία των 13 ετών, οπότε και γνώρισε την Kylie, με την οποία έγιναν κολλητές φίλες.
  • Έκτοτε, έχει γίνει μοντέλο για το make up και τα ρούχα της Kylie κι είναι ένα από τα πιο έμπιστά της άτομα, βοηθώντας τη ακόμη και στο να μην αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της.
  • Η σχέση τους ήταν τόσο στενή που είχε πάει μαζί με την Kylie στο εξωτικό ταξίδι για να γιορτάσει τα γενέθλια της Stormi.
  • Ήταν υποστηρίκτρια του κινήματος #TimesUp, ενώ υπερηφανεύεται γιατί το όνομά της έχει ταυτιστεί με τη θετική εικόνα του σώματος, λόγω των καμπύλων της.
  • Εκτός από την Kylie, στους διάσημους φίλους της συμπεριλαμβάνεται και ο Jaden Smith, γιος του Will Smith και της Jada Pinkett Smith.

Δες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Η αποκάλυψη της Kylie Jenner για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved