Απίστευτο! Οι δύο συμπρωταγωνιστές του Harry Potter έγιναν ζευγάρι;

Οι αναμνήσεις κατακλύζουν το μυαλό μας

Για τους λάτρεις του Harry Potter, οποιοδήποτε νέο σχετικό με τις ταινίες ή τους πρωταγωνιστές τους είναι σίγουρα αφορμή για να ενθουσιαστούν. Γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα prequel κι αν κυκλοφορήσουν, οι πρώτοι ηθοποιοί που ξεκίνησαν την όλη ιστορία του σύμπαντος του Harry θα κατέχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Το νέο που κυκλοφόρησε και ήρθε για να σε τρελάνει είναι ότι η Emma Watson (Hermione Granger) και ο Tom Felton (Draco Malfoy) είναι μαζί. Η φήμη αυτή άρχισε να διαδίδεται, καθώς οι δύο ηθοποιοί άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από κοινές τους εμφανίσεις και, όπως είναι λογικό, οι fans έσπευσαν να βγάλουν το δικό τους συμπέρασμα.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Emma Watson ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που είχε τραβήξει ο ίδιος ο Tom. Το caption που τη συνόδευε, όμως, ξεδιάλυνε την κατάσταση κι αναφερόμενο στον Tom έλεγε:

«Οι φίλοι σε απαθανατίζουν καλύτερα»

Μέσα σε όλα αυτά να σου θυμίσουμε ότι η Emma ήταν ερωτευμένη με τον Tom στις δύο πρώτες ταινίες του Harry Potter, παρά το ότι στο σενάριο οι χαρακτήρες τους μισιούνταν.

Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους στη συνέχεια, προς το παρόν, όμως, δηλώνουν ότι βρίσκεται σε φιλικό επίπεδο.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Διάβασε επίσης: Fans του Harry Potter ανακάλυψαν κάτι σοκαριστικό για την ουλή του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved