Οι 6 νεαρότεροι σε ηλικία υποψήφιοι για Όσκαρ που μετά απογείωσαν την καριέρα τους

Τα ταλέντα του Hollywood που κέρδισαν από μικρή ηλικία τον πλανήτη

Τα βραβεία Όσκαρ θεωρούνται η πιο τιμητική διάκριση που μπορεί να πάρει ένας ηθοποιός στις μέρες μας και κάθε χρόνο περνούν πολλά «μεγάλα» ονόματα της υποκριτικής αλλά και ανερχόμενα αστέρια που κάνουν το ξεκίνημά τους στον χώρο. Μερικοί ηθοποιοί, όμως, κατάφεραν να διακριθούν ήδη σε μικρή ηλικία και στη συνέχεια να απογειώσουν την καριέρα τους στον χώρο.

Anna Paquin

Η Anna Paquin σε ηλικία 11 χρονών προτάθηκε για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «The Piano» (1993) και κέρδισε. Στη συνέχεια, ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε διάσημες παραγωγές του Hollywood, όπως το «True Blood» και οι «X-Men».

Saoirse Ronan

Σε ηλικία 13, 21 και 23 ετών, η Saoirse Ronan προτάθηκε για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Atonement» (2007), Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Brooklyn» (2015) και Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Lady Bird» (2017), αντίστοιχα. Η Saoirse, μπορεί να μην κέρδισε κάποιο από αυτά, όμως, είναι αυτήν τη στιγμή ένα από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα της υποκριτικής και οι δουλειές της δε σταματούν να έρχονται η μία μετά την άλλη.

Jodie Foster

Η Jodie Foster ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία «Taxi Driver» (1977), σε ηλικία μόλις 14 ετών. Δεν ήταν η νικήτρια της κατηγορίας, αλλά η καριέρα που ακολούθησε στην πορεία υπήρξε αρκετή αποζημίωση. Η ερμηνεία της στο «The Accused» (1988) και στη «Σιωπή των Αμνών» (1991) της χάρισαν από ένα Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Leonardo DiCaprio

Ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς που υπάρχει σήμερα στο Hollywood, o Leonardo DiCaprio, ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα του στα 19 του χρόνια με μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «What’s Eating Gilbert Grape» (1993). Μπορεί να μην κατάφερε να το κερδίσει τότε, αλλά τι να πούμε για αυτό που ακολούθησε; Η επιτυχία που έκανε ο «Τιτανικός» (1997), η ταινίες «The Departed» (2006) και «Inception» (2010) κι εν τέλει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «The Revenant» (2015) είναι μόνο μερικά από τα highlights της καριέρας του.

Angelina Jolie

Αν στους άντρες είναι ο Leonardo, στις γυναίκες είναι η Angelina Jolie, που μία με το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, μία με τα blockbusters στα οποία έχει συμμετάσχει, έχει κατακτήσει επάξια μία θέση στις διασημότερες ηθοποιούς του παγκόσμιου στερεώματος. Η επιτυχία της, δε, άρχισε στα 20 της χρόνια, οπότε προτάθηκε και κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Interrupted» (1999).

Jennifer Lawrence

Η Jennifer Lawrence στα 21 της χρόνια, αν και δεν κέρδισε, βρέθηκε υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Winter’s Bone» (2010). Δύο χρόνια μετά πήρε το ίδιο βραβείο για την ταινία «Silver Linings Playbook» (2012) και ήταν ξανά υποψήφια για Όσκαρ Β’ και Α’ Γυναικείου Ρόλου για το «American Hustle» (2013) και το «Joy» (2015), αντίστοιχα.

Διάβασε επίσης: O Liam Hemsworth παραλίγο να μην παντρευτεί τη Miley Cyrus κι ο λόγος θα σε αφήσει άφωνη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved