O πιτσιρικάς Πάνος Τόγιας από το Master Chef είναι η νέα μας λατρεία: Τι συμβαίνει με την Ασημίνα;

Master Chef: Τι συμβαίνει με τα δύο παιδιά του μαγειρικού διαγωνισμού;

Ο Πάνος Τόγιας είναι το ωραίο και καλό παιδί του Master Chef 3. O 23χρονος δήλωσε στην παραγωγή του παιχνιδιού ότι " δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί θέλει να δείξει στον κόσμο, που αγαπάει τη μαγειρική, μια διαφορετική φιλοσοφία σε ό,τι αφορά στο φαγητό". Στο παιχνίδι τον βοήθησαν να μπει οι φίλοι και η οικογένειά του.

Για τον Πάνο η μαγειρική σημαίνει τα πάντα. Είναι αναμνήσεις, έρωτας, αγάπη, στοργή. Δηλώνει cool και δημιουργικός.Ο μέντορας του είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος τον στηρίζει και τον εκτιμά πολύ σαν μάγειρα. Ο Πάνος πριν μπει στο παιχνίδι ταξίδεψε και διάβασε πολύ για την μαγειρική.

Ο Πάνος πέρα από το φαγητό φαίνεται να αγαπάει πολύ και τα ζώα. Από ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες του στο Instagram έχει μια γάτα αλλά και σκύλο. Την γάτα την λατρεύει αφού την έχει παντού μαζί του. Της έχει και λουράκι για να την πηγαίνει βόλτα.

Το θέμα μας τώρα είναι ότι ο Πάνος πέρα από την καρδιά των τηλεθεατριών έχει κλέψει και την καρδιά της Ασημίνας Ουστάλλι. Η 24χρονη έχει δηλώσει τον θαυμασμό της στο πρόσωπο του συμπαίκτη της χαρακτηρίζοντάς τον ωραίο, καθαρό και καλό παιδί. Το ειδύλλιο χθες αποκορυφώθηκε με την Ασημίνα να του προτείνει με πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση να βγουν να παίξουν με το χιόνι. Η 24χρονη μαγείρισσα μιλούσε όλο νάζι στον συμπαίκτη της εκείνος μάλλον ντράπηκε και πρότεινε και στην Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου να πάνε μαζί. Μετά ο μάγειρας έριξε την Ασημίνα στον καναπέ και είπε ότι θα την αφήσουν εκεί στο σαλόνι και θα πάνε μόνοι τους. Κατά πάσα πιθανότητα ήταν η αμήχανη αντίδραση του στο φλερτ.

Οι κριτές πάντως ρωτήθηκαν για το ειδύλλιο αλλά δήλωσαν ότι δεν ξέρουν τίποτα. Ξέρουν και δεν μιλούν ή όντως δεν έχει προχωρήσει κάτι; Στις επόμενες μέρες σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις.



Δες ακόμα O Shawn Mendes στην πιο σέξι φωτογράφιση του μέχρι σήμερα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved