Οι δηλώσεις του Daniel Radcliffe για την επόμενη ταινία του Harry Potter μας ξάφνιασαν (δυσάρεστα)

Θα τον δούμε και πάλι στον ρόλο που τον καθιέρωσε;

Ο Daniel Radcliffe, όπως ξέρουμε όλοι, ήταν ο πρωταγωνιστής των ταινιών του Harry Potter. O ηθοποιός υποδυόταν με τεράστια επιτυχία τον ίδιο τον Harry Potter, τον χαρισματικό μάγο που μπορoύσε να νικήσει και τις πιο σκοτεινές μαγικές δυνάμεις.

Ο Daniel έγινε 29 χρονών και μίλησε στο IGN με πολύ όμορφα λόγια για τoν ρόλο του ως Harry Potter αλλά έκανε και κάποιες δηλώσεις που μας προβλημάτισαν.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα βιβλία της J.K. Rowling και μίλησε για την πιθανότητα να ξαναδούμε τον χαρακτήρα του Harry στο σινεμά:

«Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει κάποια άλλη βερσιόν του Harry. Ξέρω ότι δεν είμαι ο τελευταίος Harry Potter που θα δω στην διάρκεια της ζωής μου και νιώθω ότι υπάρχει ακόμη μια ιερότητα γύρω από τις ταινίες αυτή τη στιγμή, αλλά θα φύγει, η λάμψη θα φθαρεί κάποια στιγμή.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα γίνει reboot ή αν θα γίνουν ταινίες από την αρχή ή εάν θα γίνει έστω μια τηλεοπτική σειρά. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα γίνει».

Όπως καταλαβαίνεις, ο ίδιος ο ηθοποιός που έκανε τον χαρακτήρα του Harry Potter αυτό που είναι σήμερα, πιστεύει ότι δεν θα είναι ο τελευταίος που υποδύθηκε τον θρυλικό μάγο.

Εμείς πάντως για να λύσουμε την απορία του Daniel θεωρούμε ότι ο κόσμος των μάγων έτσι όπως τον δημιούργησε η J.K. Rowling θα είναι πάντα διαχρονικός και μαγικός και προφανώς ανυπομονούμε να δούμε κάποια ταινία ή σειρά στο μέλλον.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved