Πώς θα αποκτήσεις ξανθιές ανταύγειες με φυσικό τρόπο

Ξανθιές ανταύγειες εύκολα και πολύ οικονομικά 

Είσαι καστανόξανθη και θέλεις να ανοίξεις με φυσικό τρόπο τα μαλλιά σου και να αποκτήσεις εντυπωσιακές ανταύγειες; Πολλές κοπέλες στην εφηβεία δοκιμάζουν τα πάντα για να ανοίξουν τα μαλλιά τους φυσικά. Όντως υπάρχουν πολλά προϊόντα ξανθιστικά στο εμπόριο αλλά μπορείς και εσύ μόνη σου να βρεις κάποια προϊόντα από την φύση που θα σου χαρίσουν ένα εξίσου ωραίο αποτέλεσμα.

Ήλιος και χαμομήλι

Θα σας πω το πιο αποτελεσματικό όλων αλλά δεν το συνιστώ με τίποτα γιατί και καίγονται τα μαλλιά αλλά και επιβαρύνεται η επιδερμίδα σου. Αυτό είναι ο ήλιος. Ο ήλιος μπορεί να σε κάνει κυριολεκτικά κατάξανθη.

Αν βάλεις όμως χαμομήλι και κάτσεις λίγο στον ήλιο θα δράσει πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά το χαμομήλι. Βράσε χαμομήλι και περίμενε να κρυώσει μετά τοποθέτησε το στα μαλλιά σου με ένα σπρέι.

Μέλι με λάδι

Με το συνδυασμό μέλι και λάδι, είναι γεγονός ότι μετά θα πρέπει να λούσεις αρκετές φορές τα μαλλιά σου αλλά αξίζει πίστεψέ με.

Κανέλλα

Βάλε αρκετή ποσότητα κανέλας στο conditioner σου και άφησέ το 2-3 ώρες.

Cider και ξύδι

Βάλε σε ένα μπουκάλι 50% ξύδι λευκό και 50% μηλόξιδο και ψέκασε τα μαλλιά σου με το διάλυμα.

Μπίρα

Βάλε σε μια λεκάνη 5 κουτάκια ξανθιάς μπύρας και βύθισε τα μαλλιά σου μέσα. Όταν ρουφήξουν πολύ προϊόν βγάλε τα μαλλιά σου και μην τα λούσεις για μία ώρα περίπου. Αυτή την διαδικασία μπορείς να την κάνεις 2-3 φορές την εβδομάδα. Αν σου είναι πιο εύκολο υπάρχει και σαμπουάν μπίρας.

Λεμόνι

Στύψε χυμό λεμονιού και αραίωσέ το με νερό. Έπειτα βγες στον ήλιο για καμιά ώρα. Η αλλαγή θα είναι εμφανής αμέσως.

Δες ακόμα 3 εύκολα χτενίσματα για του Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved