Anti-Valentine’s: Θες να δώσεις το όνομα του πρώην σου σε μια κατσαρίδα; Μπορείς!

Είσαι έτοιμη γι’ αυτό;

Ναι, καλά άκουσες! Σήμερα που είναι του Αγίου Βαλεντίνου σίγουρα θα περίμενες κάτι πιο ρομαντικό να σου πούμε, όμως υπάρχουν και αυτοί που δεν πιστεύουν. Ή αυτοί που χώρισαν πρόσφατα και δεν γιορτάζουν. Όπως και να ‘χει αξίζει να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές γιατί θα ενθουσιαστείς... μάλλον.

Χώρισες πρόσφατα (ή και όχι) και νιώθεις προδομένη; Θέλεις να τον εκδικηθείς που εν τέλει διάλεξε την καλύτερή σου φίλη και που σε πλήγωσε; Μπορείς να το κάνεις! Αναίμακτα φυσικά. Δώσε το όνομά του σε μία κατσαρίδα. Ε, δεν το λες και μεγάλη τιμή αυτό!

To project «name a cockroach» ξεκίνησε από το Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής Hemsley (HCC) στο Kent του Λονδίνου, σύμφωνα με το οποίο μπορείς να δώσεις το όνομα του πρώην σου σε μία κατσαρίδα. Αυτό το πρόγραμμα ξεκίνησε πριν από κάποιες ημέρες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σίγουρα δεν το λες ρομαντικό είναι όμως μία κίνηση για να δείξεις πόσο σκέφτεσαι τον πρώην σου και πόσο δεν τον εκτιμάς, προφανώς.

Με το ποσό των 2$ μπορείς να ονοματίσεις κι εσύ μια κατσαρίδα με εκείνο του πρώην που σε πλήγωσε ανεπανόρθωτα. Μάλιστα, σε όλους αυτούς που θα συμμετέχουν στη δράση θα δοθεί και βεβαίωση, με την οποία θα μπορείς να επισκεφτείς τον ζωολογικό κήπο και να δεις τον «πρώην» σου με τα ίδια σου τα μάτια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved