Η Hailey Baldwin αποκαλύπτει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά τον γάμο με τον Justin Bieber

Αυτό που τη δυσκόλεψε περισσότερο

Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι ακριβώς θα γίνει τελικά με τον θρησκευτικό γάμο της Hailey Baldwin και του Justin Bieber, αφού το ζευγάρι αλλάζει συνεχώς τα σχέδιά του, όμως είναι ούτως ή άλλως παντρεμένοι με πολιτικό από τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και ζουν κανονικά σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι. Η συγκατοίκηση είναι, όμως, πολλές φορές δύσκολη κι αυτό φυσικά δεν αφήνει ανεπηρέαστους τους celebrities.

Η Hailey ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The Late Late Show» του James Corden, ο οποίος τη ρώτησε πώς είναι η ζωή της όντας παντρεμένη. Ενώ δήλωσε πως τη βρίσκει φανταστική, όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη μεγαλύτερη αλλαγή μεταξύ της ζωής ως single και σε γάμο απάντησε:

«Πιστεύω ότι για εμένα είναι το να συζείς με έναν άλλον άνθρωπο»

Τώρα, πάντως, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί, δεδομένου ότι βρίσκονται σε συζητήσεις και τον θρησκευτικό τους γάμο. Πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι είπε στη Hollywood Life ότι δεν έχουν παρατήσει τα σχέδια της θρησκευτικής τελετής κι ότι μάλιστα επεξεργάζονται την περίοδο του Halloween ή τα γενέθλια της Hailey (22 Νοεμβρίου) σαν πιθανές ημερομηνίες.

Διάβασε επίσης: Η selfie της Hailey Baldwin με τη μαμά του Justin Bieber: Πόσο μοιάζουν πεθερά και νύφη;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved