Αυτά είναι τα ρούχα του Justin Bieber που ξεπούλησαν σε λίγες ώρες

Πανικός στο e-shop The Drew House με τα ρούχα του Bieber

Ο διάσημος τραγουδιστής Justin Bieber μας είχε δώσει δείγματα από τα Χριστούγεννα ανεβάζοντας στο Instagram παντόφλες ξενοδοχείου με το μεσαίο του όνομα. Αυτό ήταν ένα προμήνυμα της συλλογής με ρούχα, η οποία θα κυκλοφορούσε σύντομα. Ο Bieber όπως και άλλοι stars κυκλοφόρησε χθες την δική του σειρά με ρούχα.

Τα ρούχα είναι unisex σε φαρδιές γραμμές και αρκετά κοντά στο στυλ του Justin. To λογότυπό είναι το μεσαίο όνομα του Bieber, Drew. Τα υπόλοιπα ρούχα έχουν τυπωμένο μια παραλλαγή του smiley.

Η σειρά αποτελείται από hoodies, t-shirts, loose παντελόνια και σορτς. Η σειρά από ότι φαίνεται ενθουσίασε το κοινό, αφού μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους στο site, ξεπούλησαν. Δεν έχει μείνει τίποτα. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα επανακυκλοφορήσουν.

Ο Bieber εκτός από την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και από κάποιες φωτογραφίες από την καθημερινότητα του, δεν έχει κάνει κάποια άλλη προωθητική ενέργεια. Είναι χαμηλών τόνων και δεν κουράζει τους fans του κάνοντας διαφήμιση των προϊόντων του. Από ότι φάνηκε δεν το έχει και ανάγκη.

Το σλόγκαν του brand είναι “Wear like you don’t care”. Η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και την προσωπικότητα του Bieber.

Δες ακόμα Οι αινιγματικές φωτογραφίες της Hailey Baldwin σε εξωτικό προορισμό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved