Το #10yearschallenge της Miley Cyrus είναι ό,τι πιο cool είδαμε στο Instagram

Δεν μπορεί να μην το είδες

Ήταν Παραμονή Χριστουγέννων, όταν μάθαμε πως η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάτω από άκρα μυστικότητα. Βέβαια, αυτό δεν έμεινε μυστικό για περισσότερες από 24 ώρες, αφού φίλος του ζευγαριού κοινοποίησε στο Instagram account του, stories από το βράδυ της ανταλλαγής των όρκων.

Λίγες ημέρες μετά το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες και αυτό στα δικά του Instagram accounts, επισημοποιώντας και επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση του γάμου τους. Και αυτή ήταν η πιο απρόσμενη είδηση που μάθαμε, λίγο πριν βγει το 2018. Στη συνέχεια, περίπου έναν μήνα μετά, μπήκε στη ζωή μας το 10yearschallenge, και φυσικά η Miley δεν θα μπορούσε να μην ποστάρει το δικό της.

Μπορεί να της πήρε λίγο χρόνο σχετικά με του υπόλοιπους celebrities, ήταν όμως το καλύτερο και πιο cool 10yearchallenge που είδαμε στα social media. Miley και Liam Hemsworth, ποζάρουν στην πιο χαριτωμένη τους φωτογραφία το καλοκαίρι του 2009 –που δεν είμαστε και σίγουρες αν τότε είχαν σχέση- και κάνουν αυτό που ονομάζουμε #couplegoals.

2009 ή 2019; Πώς και πότε τους προτιμάς;

Δες παρακάτω τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved