Η Kylie Jenner ονόμασε τα νέα της κραγιόν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο

Αφιερωμένη στον Άγιο Βαλεντίνο

H Κim Kardashian την προηγούμενη εβδομάδα λάνσαρε ένα κλασσικό κόκκινο κραγιόν. Μετά την Kim σειρά πήρε η Kylie Jenner με μια άκρως ερωτική σειρά προϊόντων μακαγιάζ.

Η Kylie τιμώντας τον Άγιο Βαλεντίνο μας παρουσίασε την καινούργια συλλογή με μια πρωτότυπη συσκευασία. Τα μοτίβα των συσκευασιών είναι σουτιέν και χείλη σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις. Επίσης, κάτι που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την σειρά καλλυντικών είναι ότι έχει ονομάσει τα προϊόντα με ονόματα τραγουδιών της Taylor Swift. Κι αν δεν σου λέει κάτι αυτό, να σου θυμίσουμε την μεγάλη κόντρα του συζύγου της Kim με την Swift!

kylie

Aν η ονοματοδοσία ήταν επί τούτου ή αν έγινε τυχαία είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Kylie για τις ανάγκες του λανσαρίσματος άλλαξε για ακόμα μια φορά τα μαλλιά της, βάφοντάς τα ένα έντονο κόκκινο.

Σε μια φωτογραφία εμφανίστηκε και με κοντό μαλλί αλλά ευτυχώς ήταν περούκα. Πάντως τα κόκκινα μαλλιά της ταιριάζουν υπέροχα.

Με τις δικές μου εκτιμήσεις η παλέτα με τις σκιές θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Τα χρώματα και οι λάμψεις είναι μοναδικές. Με μια παλέτα θα έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις πολύ ιδιαίτερα μακιγιάζ.

Η σειρά των νέων προϊόντων αναμένεται την 1η Φεβρουαρίου, μια ανάσα πριν την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου.

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε.

Δες ακόμα Είναι η Kylie Jenner πάλι έγκυος; Το μήνυμα που ενθουσίασε τους φανς

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved