H Selena Gomez μιλά για πρώτη φορά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και άγρυπνα βράδια

Ένα τραγούδι με την αδελφή ψυχή της Selena

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που η αγαπημένη μας Selena Gomez κυκλοφόρησε κάποιο τραγούδι, που, αν αναλογιστείς όλα αυτά που πέρασε με τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο και το νευρικό κλονισμό που υπέστη, είναι λογικό να θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Την προηγούμενη μόλις εβδομάδα έκανε το πρώτο της post στο Instagram μετά από 4 μήνες και σήμερα ήρθε να μας κάνει άλλη μία έκπληξη, αυτήν τη φορά ακόμη μεγαλύτερη.

Από σήμερα, έχεις να ακούς ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι από τη Selena και, μάλιστα, ένα ντουέτο με τη Julia Michaels. Η Michaels είναι μία τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που έχει δώσει πολλά τραγούδια της σε διάσημους καλλιτέχνες, όπως η Demi Lovato, η Britney Spears, οι Fifth Harmony και η ίδια η Selena Gomez, μόνο που τώρα κράτησε το τραγούδι που έγραψε και συνεργάστηκε με τη Selena για την εκτέλεση. Το αποτέλεσμα… Υπέροχο.

Το τραγούδι ονομάζεται «Anxiety» και, όπως καταλαβαίνεις, μιλάει για την αγχώδη διαταραχή, όσο πιο απλά και προσιτά γίνεται.

Οι δυο τους είναι, μάλιστα, φίλες και η Selena έκανε μία πολύ προσωπική ανάρτηση στο Instagram με το που κυκλοφόρησε το κομμάτι.

«Η γλυκιά αδελφή ψυχή μου. Julia έχεις υπάρξει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Με έχεις διδάξει πώς να έχω κουράγιο όταν αμφιβάλλω για τον εαυτό μου. Αυτό το τραγούδι είναι εξαιρετικά κοντά στην καρδιά μου όπως έχω βιώσει το άγχος και ξέρω ότι πολλοί φίλοι μου επίσης. Δεν είσαι ποτέ μόνος όταν νιώθεις έτσι. Το μήνυμα χρειάζεται πολύ και πραγματικά ελπίζω, παιδιά, να σας αρέσει», έγραψε.

Οι στίχοι του ρεφρέν λένε:

«Όλοι οι φίλοι μου δεν ξέρουν, πώς είναι, πώς είναι. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα. Μου έχουν πει ότι θα μπορούσα να πάρω κάτι για να το φτιάξω και μετά το εύχομαι, εύχομαι να ήταν τόσο εύκολο»

Άκου όλο το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί και δες τη φωτογραφία με τις δυο τους.



Διάβασε επίσης: Η Selena Gomez επέστρεψε κι εμείς το γιορτάζουμε με 10 facts που πρέπει να ξέρεις για εκείνη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved