Πώς να επιλέξεις το χρώμα που θα βάψεις το δωμάτιό σου

Άλλαξε διάθεση 

‘Ηρθε η ώρα να αλλάξεις το χρώμα του παιδικού σου δωματίου και δεν ξέρεις τι χρώμα να επιλέξεις; Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλη και δύσκολη απόφαση. Θα σου δώσω έναν οδηγό με κάποιους standard κανόνες μήπως και σε βοηθήσω.

Ας ξεκινήσουμε με τα χρώματα τα οποία σε βοηθάνε στο διάβασμα: μπλε, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο. Φυσικά και οι αποχρώσεις διαφέρουν και μια λάθος απόχρωσή μπορεί να είναι λάθος επιλογή.

Επειδή ο χώρος που διαβάζεις λογικά είναι και ο χώρος που κοιμάσαι διάλεξε ήπιους τόνους. Να μην είναι πολύ ζωηρές αποχρώσεις γιατί θα σε δυσκολέψουν στον ύπνο. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι κάτι που θα σου πρότεινα.

Μια άλλη επιλογή είναι το μπεζ. Είναι ένα χρώμα που ξεκουράζει το βλέμμα. Με μια τεχνοτροπία μπορεί να γίνει και πιο ενδιαφέρον.

Το αγαπημένο σας το άφησα για το τέλος. Φυσικά και μπορείτε να το βάψετε ροζ. Απλά θα πρέπει να είναι παστέλ ροζ και σε καμία περίπτωση φούξια ή κάποια άλλη πολύ σκούρα απόχρωση. Θα σε δυσκολέψει πολύ και στο διάβασμα αλλά και στον ύπνο.

Προσωπική άποψη αν θέλεις να βάλεις πολλά κάδρα βάψε τον τοίχο σου λευκό. Εγώ θα σου πρότεινα ένα λευκό του πάγου χωρίς καθόλου κίτρινο.

Κάτι άλλο που είναι μόδα είναι οι ταπετσαρίες. Είναι μεγάλη τάση και μπορείς να βρεις όλα τα σχέδια. Μην επιλέξεις όμως κάτι πολύ φορτωμένο γιατί θα σε δυσκολέψει στην συγκέντρωση.

Δες ακόμα Δημιούργησε τον πιο «εσύ» τοίχο για το δωμάτιό σου με απλά υλικά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved