'Εξαλλος ο Justin Bieber με την Kylie Jenner: Γιατί την τρόλαρε δημόσια;

Κάποιος ζήλεψε που δεν ήταν στις διακοπές μαζί της

Η Kylie Jenner, όπως πλέον ξέρεις, έχει πάρει πολύ σοβαρά το έργο για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων της Stormi, αφού έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες εδώ και έξι μήνες, έχοντας ήδη ξοδέψει ένα αστρονομικό ποσό για το party και τη διασκέδαση των καλεσμένων και της κόρης της.

Σα να μην έφτανε αυτό, πριν λίγες μέρες, ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram με εκείνη και την κόρη της να απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα εξωτικό θέρετρο, που πολύ εύστοχα αποκάλεσε «παράδεισο».

Μπορεί εκείνη να περνάει τέλεια με την οικογένειά της στο τροπικό μέρος, αυτό που παρέλειψε να κάνει, όμως, είναι να προσκαλέσει τον Justin Bieber και την Hailey Baldwin, που είναι φίλοι τους. Ο Justin, όπως φαίνεται, ζήλεψε τον μαγικό προορισμό και σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία αστειευόμενος «Ουάου, τυχερή. Πού είναι η πρόσκληση στη Hailey κι εμένα;».

Απαντώντας του η Kylie έγραψε «lol εσείς τα lovebirds μπορείτε να έρθετε την επόμενη φορά».

Το σίγουρο είναι ότι η Kylie με τον Travis Scott και την Stormi περνούν υπέροχες στιγμές στις διακοπές τους και με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν έχουν κάνει τους πάντες να ζηλεύουν.

Διάβασε επίσης: Η Selena Gomez σε προετοιμασία γάμου κι έχουμε και φωτογραφίες

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved