Το βίντεο της Shakira που τραγουδάει στην εφηβεία της δείχνει ότι ήταν σταρ από κούνια

Τραγουδάει, χορεύει και κάνει belly dancing 


Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τους περισσότερους celebrities να εμφανίζονται στα δημόσια events πολύ περιποιημένοι, με φτιαγμένα μαλλιά, on fleek make up κι εντυπωσιακά ρούχα, όμως, -όπως είναι λογικό- δεν είναι έτσι σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους. Ειδικά, όταν ήταν σε πιο νεαρή ηλικία που τα φλας τα φωτογράφων δεν είχαν αρχίσει ακόμα να τους καταδιώκουν σε κάθε τους βήμα, οι αγαπημένοι stars ήταν απόλυτα φυσικοί, απλοί έφηβοι με όνειρα για αυτό που αγαπούσαν.

Η αγαπημένη μας Shakira, είναι μία από αυτές τις διάσημες και η φωτογραφία που ακολουθεί το αποδεικνύει. H τραγουδίστρια του «Clandestino» είχε απαθανατιστεί τη δεκαετία των 90s να χορεύει και να τραγουδάει κρατώντας ένα μικρόφωνο στα χέρια της.



Έχουμε, μάλιστα, και βίντεο από τα 11 της χρόνια που τραγουδούσε και χόρευε τον Σεπτέμβρη του 1988 σαν μία μικρή star. Από το 08.30 και μετά θα τη δεις να χορεύει belly dancing και να προμηνύει την καταπληκτική χορεύτρια που έγινε στη συνέχεια. Να σου θυμίσουμε, επίσης, ότι η Shakira υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony Music Columbia στα 13 της χρόνια, δηλαδή μόλις δύο χρόνια μετά το βίντεο. Τυχαίο;









Διάβασε επίσης: Αυτοί οι διάσημοι αγαπούν τις γάτες και δεν το κρύβουν!




© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved