Το αστρονομικό ποσό που θα ξοδέψει η Kylie Jenner για τα γενέθλια της Stormi

Η star έχει ήδη ξεκινήσει τους εορτασμούς

Τα πρώτα γενέθλια της Stormi Webster, κόρης της Kylie Jenner, πλησιάζουν (1η Φεβρουαρίου) και η περήφανη μαμά φαίνεται να ετοιμάζει κάτι που θα μείνει σε όλους τους παρευρισκόμενους αξέχαστο. Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν έχει στο μυαλό της είναι το οικονομικό του θέματος, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να ξοδέψει ένα ποσό που δε θα μπορείς να πιστέψεις. Όχι ότι αποτελεί έκπληξη, αν λάβεις υπόψιν σου ότι έχει πουλήσει προϊόντα αξίας 19 εκατομμυρίων σε 24 ώρες.

Το Life & Style γράφει ότι η Kylie θα διοργανώσει ένα event που θα διαρκέσει τρεις γεμάτες μέρες, αντί να επιλέξει ένα «απλό» πάρτι γενεθλίων. Εκεί, μικροί κι μεγάλοι καλεσμένοι θα δουν πολλά cupcakes, εκατοντάδες μπαλόνια, μέχρι κι ένα μικρό λούνα πάρκ. Για το μεγάλο γεγονός, οι προετοιμασίες ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες και, μάλιστα, αναφέρεται ότι η διάσημη celebrity έχει ήδη ξοδέψει 100.000 δολάρια σε πανάκριβα δώρα, όπως τεράστιους αρκούδους, custom-made ρούχα σχεδιαστών και κοσμήματα με διαμάντια.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αυτήν την εβδομάδα, η Kylie δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια και την κόρη της να απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε τροπικό θέρετρο. Στα σχόλια έλεγε «Ας αρχίσουν οι γενέθλιες περιπέτειες» και «Γεια σου, παράδεισε», κάτι που σημαίνει ότι η χαρούμενη μαμά θέλει να κάνει τα γενέθλια της κόρης της να κρατήσουν για όσο περισσότερο γίνεται.

Διάβασε επίσης: Αυτές είναι οι σημαντικότερες αναμνήσεις της Kylie Jenner για το 2018

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved