Οι καλύτεροι τρόποι να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα

Οι καλύτερες bloggers του κόσμου μας δείχνουν τον τρόπο 

Στα πλαίσια και εμείς του uniform project -θυμάσαι την κοπέλα πυο φορούσε το ίδιο μαύρο φόρεμα επί 365 ημέρες -σου έχουμε προτάσεις για το πώς να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα με διαφορετικό τρόπο ή να αποκτήσεις ένα καινούργιο. Οι προτάσεις προέκυψαν από τα street looks των καλύτερων fashion bloggers του κόσμου.

Ένα μαύρο φόρεμα το έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Είναι αυτό που σε βγάζει πάντα από την δύσκολη θέση, αυτό που σε κάνει να νιώθεις άνετα αλλά και όμορφη. Φορώντας το μαύρο σου φόρεμα ξέρεις ότι τίποτα δεν θα πάει λάθος.

Αν όμως θέλεις να αγοράσεις ένα πιο καλό μαύρο φόρεμα κάτι πιο glam;Αν θέλεις επίσης να το φορέσεις με ένα διαφορετικό τρόπο; Εκεί κολλάς. Η αλήθεια είναι ότι το να φοράς συνέχεια το ίδιο μαύρο φόρεμα με τον ίδιο τρόπο δεν είναι ότι καλύτερο. Εκεί που μπορείς να παίξεις είναι τα καλσόν, αξεσουάρ, πουκάμισα και μπλουζάκια από μέσα και πανωφόρια.

Έξυπνη ιδέα είναι να φορέσεις μια ζώνη στην μέση ή να φορέσεις έναν γιακά που αγόρασες ξεχωριστά. Θα φαίνεται σαν εντελώς διαφορετικό ρούχο.

Δες ακόμα Αυτή η κοπέλα φόρεσε ένα μόνο φουστάνι για έναν ολόκληρο χρόνο και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved