Cuteness Alert! Αξιολάτρευτος σκύλος ανταποκρίνεται σε ξόρκια του Harry Potter

Θα ήταν σίγουρα ο καλύτερος μαθητής της σχολής μαγείας του Hogwarts

Τα σκυλιά είναι ξεκάθαρα ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει ο άνθρωπος για συντροφιά και είμαστε τόσο τυχεροί που τα έχουμε στη ζωή μας, που αναρωτιόμαστε ώρες-ώρες τι τόσο καλό έχουμε κάνει για να τα αξίζουμε. Ειδικά, αν έχεις σκύλο, τότε ξέρεις ότι, με το που μπαίνει στο σπίτι σου, γίνεται ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς σου, περνάτε ώρες μαζί, παίζετε και -ας είμαστε ειλικρινείς- ακόμα και μιλάτε. Είναι τόσο καλοί ακροατές. Έτσι δεν είναι;


Ένας μικρός dachshund, όμως, δείχνει να έχει πάει το θέμα ακόμα παραπέρα, αφού, με τη βοήθεια του αφεντικού, του έχει μάθει όχι απλά τις βασικές εντολές αλλά και να ανταποκρίνεται σε ξόρκια του Harry Potter. Ο Remus -όπως ονομάζεται- έχει μάθει να κάνει ακριβώς αυτό που κάνουν τα ξόρκια που ακούει και το μόνο που ζητάει σαν αντάλλαγμα είναι μία μικρή λιχουδιά.


Στο βίντεο που ακολουθεί, ο αξιολάτρευτος σκύλος αντιδρά σε ξόρκια, όπως: Stupefy (αποχαύνωση), Wingardium Leviosa (ύψωση αντικειμένων), Avada Kedavra (ακαριαίος θάνατος), Ascendio (ανέβασε), Revelio (αποκαλύψου), Alohamora (ξεκλείδωμα κλειδωμένης πόρτας), Expelliarmus (αφόπλιση του στόχου), Engorgio (μεγέθυνση αντικειμένου) και άλλα.



Να σου πούμε, κιόλας, ότι ο Remus έχει λογαριασμό στο Instagram (@remus_the_doxie), οπότε, αν θες, μπορείς να τον ακολουθήσεις και να μαθαίνεις τα νέα του.

Διάβασε επίσης: Ηot List: 10 δώρα για εσένα που ακόμα πορώνεσαι με τον Harry Potter

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved