Μάθαμε την ακριβή ημερομηνία του θρησκευτικού γάμου του Justin Bieber και της Hailey Baldwin

Ο θρησκευτικός γάμος και το απόλυτο γαμήλιο party


Ο Justin Bieber γνωρίστηκε με την Hailey Baldwin το 2009 και κανείς δεν μπορούσε για πολλά χρόνια να φανταστεί ότι αυτοί οι δύο θα κατέληγαν να είναι κάποια στιγμή μαζί. Το -τότε- μεγάλο και έντονο ειδύλλιο που είχε με τη Selena Gomez, άλλωστε, δεν άφηνε πολλά περιθώρια να φανταστούμε ότι θα υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του, πόσο μάλλον ότι θα κατέληγε κιόλας να την παντρευτεί. Η ιστορία, όμως, μας διέψευσε, αφού ο Justin και η Hailey παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 13 Σεπτεμβρίου του 2018.



Αυτό, όπως φαίνεται, δεν ήταν αρκετό για το όμορφο ζευγάρι το οποίο, σύμφωνα με το Page Six, έχει ήδη ορίσει ημερομηνία για τον θρησκευτικό του γάμο κι έχει, μάλιστα, στείλει στην οικογένεια και τους γνωστούς του «Save the Date» για την 28η Φεβρουαρίου που μας έρχεται. Η τοποθεσία ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.



Το γαμήλιο party, βέβαια, δεν ήταν κάτι που θα το άφηναν για την τελευταία στιγμή και λέγεται ότι ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες, με τους χορευτές να βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στις πρόβες. Κι επειδή κάθε καλό party χρειάζεται τη σωστή μουσική, ο Bieber επέλεξε τον προσωπικό του DJ, τον Tay James, για να το αναλάβει.



Χθες, να σου πούμε, επίσης, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε φορώντας matching pink outfits, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι η Hailey διάλεξε ροζ φορέματα για τις παρανύμφους της ή ότι γενικά θα είναι ένα χρώμα που θα δούμε πολύ στον γάμο τους.



Διάβασε επίσης: H Selena Gomez επέστρεψε στο Instagram μετά από 4 μήνες με 3 ξεχωριστές φωτογραφίες


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved