Τα αγαπημένα μας celebrity tattoos είναι αυτά και μπορεί να σε εμπνεύσουν

Οι διάσημοι δίνουν έμπνευση

Τα τατουάζ και οι celebrities δείχνουν πολλές φορές να πηγαίνουν μαζί, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι πάντα γίνεται επιτυχημένα. Για να έχει κάποιος ένα ωραίο tattoo πρέπει συνήθως να είναι κάτι έξυπνο, που να τον εκφράζει και -φυσικά- να έχει γίνει από τα χέρια κάποιου έμπειρου καλλιτέχνη.

Εμείς βρήκαμε για εσένα ακριβώς αυτές τις φορές και σου παρουσιάζουμε τα celebrity tattoos που μας τράβηξαν το βλέμμα.

Η Kylie Jenner κι ο Travis Scott, μετά τη γέννηση της κόρης τους, έκαναν τατουάζ με μικρές πεταλούδες. Το έργο ανέλαβε ο Jon Boy, που έχει σχεδιάσει tattoo για πολλούς celebrities, όπως η Kendall Jenner, ο Malik, η Hailey Baldwin, κ.α.

Η Ariana Grande λατρεύει τα Pokemon, γι’ αυτό έκανε τατουάζ με την Eevee και μας το έδειξε σε Instagram story της.

H Rihanna έχει μία πανέμορφη σειρά από αστέρια στο πάνω μέρος της πλάτης της, που όταν ειδικά φοράει ρούχα που την αφήνουν ακάλυπτη, το θέαμα είναι εντυπωσιακό.

Ο Joe Jonas και η Sophie Turner έκαναν matching tattoos με μία φράση από την ταινία «Toy Story»: «Στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα».

Το κορίτσια του cast της σειράς «Pretty Little Liars» έκαναν τατουάζ στους δείκτες των χεριών τους με το αρχικό γράμμα των χαρακτήρων τους.

Η Maisie Williams και η κολλητή και συμπρωταγωνίστριά της στο Game of Thrones, Sophie Turner, έκαναν τατουάζ τη μέρα που έμαθαν ότι πήραν τον ρόλο τους στη σειρά.

Και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας το υπέροχο λιοντάρι στο χέρι της Demi Lovato.

Διάβασε επίσης: Επιτέλους είδαμε καθαρά το τατουάζ που «χτύπησε» ο Justin Bieber στο πρόσωπό του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved