Η Nina Dobrev έγινε 30 ετών και το γιόρτασε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της στο «Vampire Diaries»

Φανταστικό θεματικό party και reunion για το cast 

Ξέρεις κι εσύ πόσο στενοχωρηθήκαμε όταν το Vampire Diaries τελείωσε μετά από οκτώ ολόκληρες σεζόν. Τι να μας πρωτολείψει; Το αγαπημένα βαμπιροαδέρφια που τσακώνονταν για την Elena Gilbert/Katherine Pierce/Amara (διάλεξε εσύ αυτή που θες περισσότερο); Η κολλητή φίλη της Elena, Caroline, που έτρεχε πάντα για όλους και πολλές φορές την πλήρωνε κιόλας ακριβώς γι’ αυτό; Η οικογένεια των Originals και ο never-meant-to-be έρωτας του Klaus με την Caroline; Η λίστα δεν έχει σταματημό.

Ήρθε, όμως, κιόλας η ώρα για ένα reunion για να μας θυμίσει γιατί αγαπήσαμε αυτό το cast. Η Nina Dobrev γιόρτασε τα 30α της γενέθλια με καλεσμένους τους παλιούς της συμπρωταγωνιστές στη σειρά και μας έδωσε κι άλλο υλικό να θυμόμαστε. Η Candice King (Caroline Forbes), η Kayla Ewell (Vicki Donovan), ο Michael Trevino (Tyler Lockwood) κι η παραγωγός της σειράς, Julie Plec, γιόρτασαν μαζί της.

Η Nina έβαλε σαν θέμα του party την Coachella και οι καλεσμένοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο να της δώσουν ακριβώς αυτό που ζήτησε. Όλοι έδειχναν να περνάνε καταπληκτικά στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασαν στο Instagram με hashtag #ninachella.

Oι δύο συμπρωταγωνιστές της Dobrev Paul Wesley (Stefan Salvatore) και Ian Somerhalder (Damon Salvatore) που την διεκδικούσαν δεν έδωσαν το παρόν, ενώ μπορούμε να καταλάβουμε την απουσία ειδικά του Ian που ήταν κάποτε πραγματικό ζευγάρι με την 30χρονη πια ηθοποιό και που τώρα είναι παντρεμένο με την Ashley Green.

Διάβασε επίσης: Stop the press: Ο Harry Styles έχει νέα σύντροφο και είναι μια κούκλα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved