Η Demi Lovato κάνει επίθεση κατά του Instagram και υπάρχει σοβαρός λόγος γι' αυτό

Demi Lovato: Η βασίλισσα του Instagram έδωσε τη δική της απάντηση

Αλήθεια, δεν ξέρουμε πόσο περισσότερο γίνεται να αγαπήσουμε τη Demi Lovato. Η κοπέλα, πέρα από απίστευτα ταλαντούχα τραγουδίστρια, είναι η έννοια του girl empowerment και δε χάνει ευκαιρία να το αποδεικνύει.

Το γεγονός ότι μιλάει ανοιχτά για την ψυχική της διάγνωση έχει αλλάξει πολλές ζωές ανθρώπων που μέχρι τότε δυσκολεύονταν να μιλήσουν για κάποιο δικό τους πρόβλημα ενώ υπερασπίζεται με κάθε τρόπο τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου και λέει συνέχεια το πόσο καλά πρέπει να νιώθουμε με τον εαυτό μας.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, αυτή τη φορά έκανε μία σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας ένα παιχνίδι, το «Game of Sultans», και μία body-shaming φωτογραφία του που της εμφανίστηκε ως sponsored στο feed. Στα screenshot της, φαίνονταν δύο κοπέλες με τη μία να χαρακτηρίζεται ως «υπέρβαρη» και την άλλη ως «όμορφη». Φυσικά, η Demi γρήγορα έδωσε τη δική της απάντηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει:

«Μπορείς να είσαι όμορφη σε οποιοδήποτε βάρος», έγραψε και συνέχισε:

«Οπότε, σε παρακαλώ Instagram, κράτα αυτές τις αηδίες μακριά από το δικό μου feed και των άλλων που θα μπορούσαν να επηρεαστούν εύκολα από αυτήν την αηδιαστική διαφήμιση. Με το πόσα γνωρίζουν σιγά σιγά οι άνθρωποι για την ψυχική υγεία και τις ψυχικές ασθένειες, περιμένω από εσάς να ξέρετε καλύτερα από το να αφήνετε αυτήν τη διαφήμιση να επιτρέπεται στην εφαρμογή σας. Και ντροπή σε αυτό το παιχνίδι».

Διάβασε ακόμα: Η Selena Gomez επέστρεψε στο Instagram μετά από 4 μήνες με 3 ξεχωριστές φωτογραφίες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved