Tο μήνυμα που έστειλε ο Justin Bieber στη Selena Gomez

Όλες οι λεπτομέρειες που κρύβει το ποστ του Bieber στο Instagram

Το πολυαναμενόμενο post της Selena Gomez είναι γεγονός. Η τραγουδίστρια ευχήθηκε στους fans της καλή χρονιά και τους ευχαρίστησε που ήταν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα μέσα από ένα Post στο Instagram μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες.

Και φυσικά, δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Justin Bieber στην πρώην αγαπημένη του αλλά όχι με κάποιο σχόλιο στο προφίλ της όπως ίσως υπέθεσες.

Ο Justin Bieber λοιπόν είχε να ποστάρει κάτι στο Instagram από τις 25 Δεκεμβρίου του 2018 ενώ δεν είχε δημοσιεύσει κάτι ούτε την Πρωτοχρονιά για να ευχηθεί στους fans του.Έτσι, λίγες ώρες μετά το ποστ της Selena Gomez στο Instagram, o Bieber ανέβασε ένα ποστ όλο νόοημα! Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Το ποστ ήταν μια παλιά φωτογραφία του Bieber μαζί με το David Beckham. Στην περιγραφή της λεζάντας, ο Justin γράφει χαρακτηριστικά «Εγώ και ο μπαμπάς μου και ταυτόχρονα έκανε tag τον μεγάλο γιο του David, Brooklyn Beckham, τρολάροντας τον Brooklyn σε πρώτο επίπεδο.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Αρχικά όλο αυτό θα σου φάνηκε άσχετο αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει προϊστορία. Βλέπεις ο Justin, o Brooklyn και η Selena έκαναν κολλητή παρέα ένα διάστημα. Οι τρεις έχουν βγει πολλές φωτογραφίες μαζί σε επίσημες πρεμιέρες ενώ δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως ήταν η Selena Gomez εκείνη που έπεισε τον Brooklyn να χωρίσει από την πρώην του Chloe Grace Moretz.

Όταν τελικά ο Bieber χώρισε από την Selena, φήμες ήθελαν τον Brooklyn να παίρνει το μέρος του Justin ενώ όλη η οικογένεια Beckham στηρίζει τον Bieber με τη Victoria να βιντεοσκοπεί το μικρό της γιο Cruz την ώρα που τραγουδούσε ένα κομμάτι του Bieber.

Όπως και να έχει, αν όλα αυτά σου ακούγονται θεωρίες συνωμοσίας, σκέψου απλά ότι είναι περίεργο να επιλέξουν σχεδόν ταυτόχρονα οι δυο πρώην να ποστάρουν κάτι στο Instagram μετά από τόσο καιρό.

Δες ακόμα H Selena Gomez επέστρεψε στο Instagram μετά από 4 μήνες με 3 ξεχωριστές φωτογραφίες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved