H Selena Gomez επέστρεψε στο Instagram μετά από 4 μήνες με 3 ξεχωριστές φωτογραφίες

Η Selena επέστρεψε στο Instagram μετά από απουσία τεσσάρων μηνών

Ναι, το ξέρουμε. Η αναμονή ήταν πολύ μεγάλη κι ο χρόνος που πέρασε χωρίς να έχουμε post της Selena Gomez φάνηκε σαν αιώνας. Από τις 24 Σεπτεμβρίου, όμως, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια είχε πολλά να αντιμετωπίσει από τότε και χρειάστηκε λίγο δικό της χρόνο για να ηρεμήσει και να προχωρήσει. Μην ξεχνάς ότι έναν μήνα μετά τον γάμο του Justin Bieber και της Hailey Baldwin, πληροφορίες την ήθελαν να νοσηλεύεται με χαμηλά λευκά αιμοσφαίρια και στη συνέχεια να παθαίνει νευρικό κλονισμό κατά τη διαμονή της.

Η τραγουδίστρια έκανε θεραπεία στην ψυχιατρική κλινική του East Coast και για πρώτη φορά την ξαναείδαμε στα τέλη του Δεκέμβρη, σε ένα ταξίδι για σκι που έκανε με δικά της άτομα. Έκτοτε, έχει εμφανιστεί αρκετές φορές με φίλες της (Taylor Swift, Cazzie Cazzie David, Este Haim), διατηρώντας, όμως, ακόμα τη σιωπή της στα social media.

Χθες, 14 Ιανουαρίου, ήρθε επιτέλους η στιγμή που η αγαπημένη μας Selena επέστρεψε στο Instagram και, μάλιστα, με ένα post στο οποίο κάνει τον απολογισμό της για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε και δείχνει ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τη συνέχεια.

«Έχει περάσει καιρός από τότε που ακούσατε από μένα, αλλά ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουν έναν ευτυχισμένο νέο χρόνο και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξή σας. Ο περασμένος χρόνος ήταν σίγουρα ένας χρόνος αυτοστοχασμού, δυσκολιών και ανάπτυξης. Είναι πάντα αυτές οι δυσκολίες που σου δείχνουν ποιος είσαι και τι είσαι ικανός να ξεπεράσεις. Εμπιστευτείτε με, δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι περήφανη για το άτομο που γίνομαι και ανυπομονώ για τον χρόνο που έρχεται. Σας αγαπώ όλους.»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved