Η αποκάλυψη του Pete Davidson για το τι έκανε μετά το χωρισμό από την Ariana Grande

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τον Pete

Η Ariana Grande και ο Pete Davidson ήταν ένα από τα celebrity ζευγάρια που λατρεύαμε να παρακολουθούμε στα social media κι αυτό γιατί φαινόταν να είναι ένας έρωτας που ήρθε για να μείνει.

Η όμορφη τραγουδίστρια δεν έχανε ευκαιρία να δηλώνει σε συνεντεύξεις της πόσο ευτυχισμένη ήταν στο πλάι του ενώ ο ίδιος ο Davidson έλεγε συνέχεια πόσο τυχερός είναι που είναι ζευγάρι. Γι’ αυτό και η είδηση του χωρισμού τους τον Οκτώβριο που μας πέρασε σόκαρε τους φανς και των δύο πλευρών.

Ο Pete, όμως, σχεδόν τρεις μήνες μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους, μας ετοίμαζε άλλη μία έκπληξη. Κατά τη διάρκεια του stand up comedy σόου που έκανε, πληροφορίες του Us Weekly τον θέλουν να δηλώνει ότι λίγο μετά τον χωρισμό του με την Ariana είχε επαφή με μία από τις φίλες του στο Soho House.

Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι στο after party των Χρυσών Σφαιρών εθεάθη να περιτριγυρίζεται από πολλά κορίτσια μαζί με τον φίλο του Machine Gun Kelly και να φεύγει τελικά μαζί με την Kate Beckinsale, τότε μάλλον ο νεαρός κωμικός βρίσκεται σε άλλη σελίδα της ζωής του και η Ariana αποτελεί πια μακρινό, πολύ μακρινό παρελθόν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved