Η αντίδραση της Miley Cyrus στις φωτογραφίες του γάμου που διέρρευσαν, δεν ήταν η αναμενόμενη

Μήπως μπορείς να φανταστείς τι έκανε;

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν κυκλοφόρησαν στο Instagram φωτογραφίες, που έδειχναν τη Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth να κόβουν μια γαμήλια τούρτα. Φυσικά το ένα και μοναδικό συμπέρασμα που μπορούσαμε να βγάλουμε ήταν, πως το διάσημο ζευγάρι επιτέλους παντρεύτηκε, και αυτήν τη φορά δεν πέσαμε έξω.

Η νεαρή τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία μικρή και σεμνή τελετή, περιτριγυρισμένοι μόνο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δίνοντας φυσικά την «εντολή» να μην ανέβει καμία φωτογραφία στα social media. Να όμως που ένας από τους φίλους του ζευγαριού δεν έλαβε ποτέ αυτό το memo, με αποτέλεσμα να ανεβάσει στα stories του φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού.

Ποια ήταν όμως η αντίδραση της Miley Cyrus σε αυτό; Περιμέναμε να έχει εκνευριστεί που δε τηρήθηκε αυτό που ζήτησε εκείνη και ο Liam, όμως στο τέλος της ημέρας έδειξε πολύ χαλαρή και καθόλου δεν τη πείραξε που εν τέλει δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες. Μάλιστα μερικά 24ωρα αργότερα ανέβασε κι εκείνη τις πρώτες της φωτογραφίες από την καλύτερη μέρα της ζωής της.

Η πηγή ανέφερε πως πραγματικά δεν την πείραξε καθόλου, και ούτε έχει κρατήσει μούτρα στον Brandi που άθελα του δημοσίευσε υλικό από τον γάμο της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved