Marcus και Martinus Gunnarsen: Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα δίδυμα αδέρφια!

Είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τα πάντα γι΄αυτούς; 

Είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τα πάντα γι΄αυτούς;

Τα δίδυμα αδέρφια από τη Νορβηγία είναι σήμερα 16 ετών και έχουν κλέψει την καρδιά μας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Marcus και ο αδερφός του Martinus Gunnarsen συμμετείχαν στο Melodi Grand Prix Junior, ένα μουσικό ριάλιτι σε ηλικία 10 ετών. Τα δύο δίδυμα αδέρφια κέρδισαν τις εντυπώσεις και νίκησαν στο διαγωνισμό.

Τα δύο ξανθιά αδέρφια πήραν τη νίκη με το τραγούδι “To dråper vann”, το οποίο έφτασε μέχρι και το νούμερο 8 των νορβηγικών charts.
Τα δύο αγόρια έχουν γεννηθεί στο Trofors της Νορβηγίας και έχουν μία αδερφή ακόμα που ακούει στο όνομα Emma.
Το υποκοριστικό τους είναι και M&M, ενώ γνώρισαν τεράστια επιτυχία από το πρώτο τους κιόλας άλμπουμ το οποίο λεγόταν “Hei” και κυκλοφόρησε το 2015!



Τα αδέλφια Marcus and Martinus κέρδισαν το 2016 το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς στα νορβηγικά Grammys!

Το πιο γνωστό τους τραγούδι τους είναι αγγλόφωνο και πρόκειται για το “Girls” ενώ εξίσου γνωστό είναι “Like it Like it”, μια συνεργασία με τον Silentó.

Ο Markus έχει καστανά μάτια και ύψος 1,77 ενώ αγαπημένη του ομάδα ποδοσφαίρου είναι η Manchester United. Ο Μarkus λατρεύει τα τάκος, ειδικά στα σπιτικά!



Ο Μartinus έχει ύψος 1,76, καστανά μάτια, λατρεύει την ποδοσφαιρική ομάδα Chelsea και θα τον ξεχωρίσεις από την ελιά στο πάνω χείλος του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved