Δες τι περιμένει το ζώδιό σου μέσα στο 2019!

Η νέα χρονιά θα είναι μαγική!

Αν το 2018 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για εσένα μην απογοητεύεσαι γιατί το 2019 έρχεται και υπόσχεται πολλά και όμορφα πράγματα που δεν τα περιμένεις!

Σχολείο, οικογένεια, σχέσεις; Να τι σε περιμένει!

Κριός

Έπειτα από ένα χρόνο βαθιάς συναισθηματικής περισυλλογής, το 2019 έρχεται για να τονώσει το αίσθημα της χαράς και της διασκέδασης. Αν νιώθεις μεγάλη ανάγκη για να ταξιδέψεις, να ξέρεις πως κρατάς το εισιτήριο στα χέρια σου. Η νέα χρονιά φαίνεται ότι σου επιφυλάσσει πολλά και όμορφα ταξίδια. Εάν σε ενδιαφέρει να κλείσεις ή να αρχίσεις κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα η χρονιά είναι με το μέρος σου.

Ταύρος

Το έτος που φεύγει, θα δώσει την θέση του σε τεράστιες αλλαγές που κατά το παρελθόν είχες ευχηθεί αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούσες να πιστέψεις ότι θα πραγματοποιηθούν. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου ετοιμάζει το έδαφος για να επενδύσεις στην προσωπική και πνευματική σου ανάπτυξη. Ο νέος χρόνος θα σου φέρει νέες γνωριμίες, συνομιλίες και πολλές συμβουλές που θα σε ωριμάσουν και θα σε κάνουν πιο υπεύθυνη.

Δίδυμοι

Φέτος εσείς οι Δίδυμοι θα είστε καλύτερα από ποτέ! Αν δεν έχετε ερωτευτεί πολύ, το νέο έτος υπόσχεται ότι θα σας φέρει όμορφα και πρωτόγνωρα συναισθήματα που ευτυχώς θα τα αντιμετωπίσετε πολύ ψύχραιμα και προσγειωμένα. Γενικά από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2019, θα μπείς σε μια άλλη καθημερινότητα, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό που τώρα ζεις. Κούραση σε περιμένει σε ό,τι αφορά τις μαθητικές σου υποχρεώσεις. Μην χάνεις τον στόχο σου καθώς αυτός θα σε αποζημιώσει στο πολλαπλάσιο.

Καρκίνος

Ξαφνικές αλλά όμορφες αλλαγές σας περιμένουν εσάς τα Καρκινάκια από τον πρώτο κιόλας μήνα του 2019. Η νέα χρονιά υπόσχεται να φέρει και σε εσάς όμορφα συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο. Φέτος, θα εστιάζεις πιο πιστά σε θέματα που έχουν να κάνουν σχέση με τη διατροφή, την ευεξία και την ψυχική υγεία.

Λέων

Η χρονιά αυτή ήταν πολύ αγχωτική για εσάς τους Λέοντες και ανυπομονείτε να φύγει. Όλα αυτά θα αλλάξουν και το σύμπαν θα συνωμοτήσει έτσι ώστε το 2019 να βιώσεις πολλές και ευχάριστες αλλαγές που δεν τις περιμένεις. Για να μπορέσεις να τις απολαύσεις οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου και το πρόγραμμά σου.

Παρθένος

Αγαπημένα μας παρθενάκια, όλο το 2018 έχεις πάρει πολλά και σκληρά μαθήματα και τώρα είναι η χρονιά που θα πρέπει να τα εφαρμόσεις. Το 2019 θα έχεις cozy διάθεση και θα μετατραπείς σε μια γλυκιά σπιτόγατα. Όταν βρίσκεσαι στον προσωπικό σου χώρο παίρνεις όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για να οργανωθείς σωστά και να αντιμετωπίσεις με επιτυχία δύσκολες καταστάσεις. Όλα θα πάνε καλά το 2019 απλά έχε πίστη στον εαυτό σου.

Ζυγός

Όλες οι κακές καταστάσεις που βίωσες το 2018 σε αποδεσμεύουν με την νέα χρονιά. Η ροή της ζωής σου θα γίνει πολύ πιο σταθερή και οι στόχοι που έχεις θέσει, σε εργασία και σπουδές θα οδεύσουν προς την επιτυχία. Μην χάνεις την επικοινωνία με την οικογένεια σου γιατί από αυτήν θα λάβεις τις συμβουλές που θα σε βοηθήσουν για τις επιτυχίες της νέας χρονιάς.

Σκορπιός

Η χρονιά αυτήν ήταν λίγο σκληρή μαζί σου. Μην σκας όμως γιατί πέρασε και η νέα χρονιά έρχεται για να κάνει το συμπάν να συνωμοτήσει υπέρ σου και υπέρ των στόχων σου. Υπάρχουν πολλά πράματα που θέλεις να τροποποιήσεις στην ζωή σου και σίγουρα οι αστρολογικές συνθήκες από τον Ιανουάριο θα σου το επιτρέψουν. Τύχη, αγάπη και πολλές επιτυχίες υπόσχεται να σου φέρει η νέα χρονιά.

Τοξότης

Μια πολύ καλή και υποσχόμενη χρονιά έρχεται και για εσένα Τοξότη! Ο πλανήτης σου Δίας περνάει μέσα από το σύμβολο σου, το οποίο είναι σαν να κερδίζεις το λαχείο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο να σου πω από αυτό! Μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου.

Αιγόκερως

Η νέα χρονιά σου επιτρέπει να βάλεις ένα τέλος σε πράγματα, σε σχέσεις και σε καταστάσεις που σε ενοχλούν. Είναι μια χρονιά που θα έχεις πολύ χρόνο για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να στραφείς σε μία πνευματική αναζήτηση. Ο Κρόνος είναι δίπλα στον Αιγόκερω, πράγμα που σε βοηθάει να τραβάς την προσοχή.

Υδροχόος

Ο έρωτας θα σου χτυπήσει και εσένα την πόρτα γλυκέ μου Υδροχόε και όλα θα πάνε τέλεια! Πολύ θετικά θα πάνε και τα πράγματα σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις σου. Το 2018 σου έλειψαν πολύ οι φίλοι σου λόγω περιορισμένου χρόνου αλλά η νέα χρονιά έρχεται για να το διορθώσει. Οι γονείς σου είναι δίπλα σου για να σε στηρίζουν και να σε βοηθούν. Μην τους αποπαίρνεις και άκουσε τις συμβουλές που έχουν να σου δώσουν. Τα όνειρα σου θα πραγματοποιηθούν μόνο αν έχεις σκοπό να αφοσιωθείς σε αυτά.

Ιχθύς

Πολλά λόγια και υποσχέσεις έλαβες το 2018 που έρχονται όμως να πραγματοποιηθούν με το 2019. Σε μερικές εβδομάδες, τα λόγια γίνονται πράξεις. Οι επενδύσεις που γίνονται για το μέλλον σου θα είναι καρποφόρες. Δώσε την απαραίτητη σημασία που χρειάζεται! Πολλά πράγματα τις ζωής σου θα ταυτιστούν με την ζωή των φίλων σου.

Διαβάστε επίσης: 5 ζώδια που μπορούν να σε πείσουν για τα πάντα

Ποια ελαττώματα έχουν τα ζώδια; Διάβασε και γέλασε με την ψυχή σου

Τι ζώδιο πιστεύεις πως ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

Δεν φαντάζεσαι ποια σχέση μπορεί να έχει η Kylie Jenner με τη Britney Spears;

6 περίεργα apps για το κινητό σου που δεν ξέρεις ότι υπάρχουν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved