Έξαλλη η Hailey Baldwin με τα μηνύματα των haters στο Instagram: Η σκληρή της απάντηση (photos)

Αυτός είναι ο λόγος που αποφεύγει τη χρήση των Social media

Η Hailey Baldwin, είναι φανερό πως μας απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα μετά το γάμο της με τον Justin Bieber.

Αμέτρητα σχόλια με αρνητικό παρανομαστή φαίνεται πως κατακλύζουν το νεαρό μοντέλο στα social media, πράγμα που την οδήγησε σε μία δημόσια έκρηξη.

Mεσα από μία σειρά από stories που ανέβασε στο Ιnstagram, η Baldwin εξέφρασε την αγανάκτησή της και ζήτησε από τους ανθρώπους να σταματήσουν να κρίνουν πράγματα για την ζωή της που δεν ξέρουν, λέγοντας πως αυτά γίνονται με σκοπό να χωρίσει με τον Bieber.

Συγκεκριμένα η κυρία Bieber έγραψε:

«Είναι δύσκολο να εστιάσεις στην ευεξία και στην ψυχική σου υγεία όταν κάθε φορά που ανοίγεις το Instagram κάποιος έχει κρίνει τη δουλειά σου, τη σχέση σου ή οποιοδήποτε θετικό κομμάτι της ζωή σου. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να εκφράζουμε περισσότερη αγάπη και ενθάρρυνση ο ένας στον άλλο, αντί να καταστρέφουμε συνεχώς τους ανθρώπους μέσα από την κριτική μας. Δεν θα αφήσω τους ανθρώπους να με κάνουν να νιώθω σαν να κάνω κάτι λάθος επειδή είμαι χαρούμενη και απολαμβάνω τη ζωή μου».

Η Hailey αποκαλυψε επίσης ότι αυτός είναι και ο κύριος λόγος που αποφεύγει τη χρήση του Instagram.

Δες τις ιστορίες στην Gallery

Διαβάστε επίσης: Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Μήπως αυτή η φωτογραφία της Kylie Jenner προδίδει κάποιον αρραβώνα;

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Kylie Jenner είναι χρυσό και όσο υπεβολικό φαντάζεσαι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved