Έχεις δει ποτέ τη μαμά της Hailey Bieber;

Μοιάζουν πολύ

Η Hailey Bieber Baldwin είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του 2018 και αυτό λόγω της σχέσης της και μετέπειτα του γάμου της με τον Justin Bieber. Οι δύο νέοι έκαναν την έκπληξη και λίγους μήνες πριν το 2018 μας αποχαιρετίσει έκαναν το πιο μεγάλο και σημαντικό βήμα στη ζωή τους. Ο γάμος τους συζητήθηκε αρκετά και τελικά όλοι πείστηκαν πως οι δυο stars είναι φουλ ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

Τόσο ο Justin, όσο και η Hailey ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram και έτσι βλέπουμε το πόσο αγαπημένοι είναι. Μέσα από τα accounts τους, όμως μας δείχνουν και τα μέλη της οικογένειάς τους, την οποία αγαπούν πολύ και είναι και αρκετά δεμένοι. Η 22χρονη star μάλιστα πριν από λίγο καιρό –στη γιορτή της μητέρας- μας έδειξε τη μαμά της Kennya, την οποία δεν είχαμε δει ξανά.

Η Hailey φαίνεται να έχει τεράστια αδυναμία στη μητέρα της, ενώ δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το πόσο μοιάζουν μεταξύ τους. Η Kennya είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου στις παρακάτω φωτογραφίες.

Εσύ τι λες; Μοιάζουν καθόλου;

https://www.instagram.com/p/Biu0BE8ANDB/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
https://www.instagram.com/p/BoaYutrHGr7/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε ακόμη: Υπάρχει μια συγκινητική λεπτομέρεια στα φετινά Χριστούγεννα του Justin Bieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved