10 challenges γεμάτα χιούμορ για να παίξεις με τους φίλους σου

Κορυφαία challenges για αμέτρητες στιγμές γέλιου

Μερικές φορές, η συνηθισμένη διασκέδαση και τα παιχνίδια δεν αρκούν για να περάσεις καλά. Αν εσύ και η παρέα σου ψάχνεις για κάτι διαφορετικό και παράλληλα διασκεδαστικό, τότε σίγουρα πρέπει να προσπαθήσετε μερικά από τα παρακάτω Challenges. Είτε ψάχνετε μια αφορμή για να φάτε, είτε απλά ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι από τα παρακάτω..

Chubby Bunny Challenge

Ένα λίγο παλιομοδίτικο αλλά πολύ αγαπημένο παιχνίδι που έχετε παίξει πιθανώς αρκετές φορές με παρόμοιο τουλάχιστον τρόπο. Για το Chubby Bunny Challenge θα χρειαστείτε ένα τόνο από marshmallows. Σκοπός αυτής της πρόκλησης είναι εσείς και οι φίλοι σας να δείτε ποιος μπορεί να χωρέσει τα πιο πολλά marshmallows στο στόμα τους. Αυτός με τις περισσότερες νίκες κερδίζει!

Ice Bucket Challenge

Ήταν μία μεγάλη πρόκληση πριν από μερικά χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το κάνετε και τώρα! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας μεγάλος κάδος νερού με λίγους πάγους μέσα και μερικούς πρόθυμους συμμετέχοντες. Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε να ακούσετε κάποιες κραυγές καθώς το παγωμένο νερό θα το νιώσουν στο πετσί τους.

Makeup Challenge χωρίς χέρια

Θέλετε να προκαλέσετε έντονα γέλια σε εσάς και τις φίλες σας; Τότε πάρτε μερικά καλλυντικά και πινέλα, δέστε τα χέρια πίσω από την πλάτη και προσπαθήστε να βάψετε η μία την άλλη. Το μακιγιάζ με την καλύτερη εμφάνιση, κερδίζει!

Makeup Challenge χωρίς καθρέφτη

Ας είμαστε ειλικρινείς: Ένας καθρέφτης είναι ο καλύτερος σου φίλος όταν έρχεται η ώρα του μακιγιάζ. Αλλά, γι’ αυτή την πρόκληση, δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε την αντανάκλαση από το τζάμι του παραθύρου, μέχρι να βεβαιωθείτε (εσύ και οι φίλες σου) ότι έχετε κάνει τα πάντα σωστά! Σε αυτό το challenge θα κλάψετε από τα γέλια και σίγουρα θα μάθετε ποιοι είναι οι αληθινοί καλλιτέχνες του μακιγιάζ μέσα στην παρέα!

What's in the Box? Challenge

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου Challenge που σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω με την παρέα μου. Για το What's in the Box Challenge θα χρειαστείτε αντικείμενα από το σπίτι και ένα κουτί ο κάθε παίκτης. Επιλέγεις έναν φίλο που δεν έχει ιδέα τι υπάρχει στο κουτί και τον αφήνεις, με την αφή, να καταλάβει τι αγγίζει. Κάποιος από τους φίλους σου μπορεί να φρικάρει σε κάποια αντικείμενα (γιατί η αλήθεια είναι πως η φαντασία παίζει διάφορα παιχνίδια), ενώ άλλοι θα συμβιβαστούν ευκολά στην ιδέα αυτού του ξεκαρδιστικού παιχνιδιού.

Cookies Challenge

Ναι σωστά κατάλαβες πως ήρθε η ώρα να φας μπισκότα! Επίλεξε μια εταιρεία που να βγάζει ένα είδος μπισκότου σε πολλές και διαφορετικές γεύσεις! Αφού τα προμηθευτείς δέσε τα μάτια στους φίλους σου, δώσε τους από ένα μπισκότο και αστούς να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τρώνε. Αυτός που θα βρει τα περισσότερα κερδίζει!

Προσπαθήστε να μην γελάσετε (Try Not to Laugh Challenge)

Συγκεντρωθείτε με τους φίλους σας στο σαλόνι, γεμίστε το στόμα σας με νερό και βάλτε στην τηλεόραση να παίζουν τα αγαπημένα σας αστεία βίντεο από το YouTube. Αν κάποιος αρχίσει να γελάει τότε παίρνει ένα πόντο εναντίον του. Το άτομο με την μικρότερη συγκέντρωση πόντων είναι ο νικητής.

Ας ζωγραφίσουμε με κλειστά τα μάτια! (Blindfolded Drawing Challenge)

Στο Blindfolded Drawing Challenge θα πρέπει να προσπαθείτε να σχεδιάζετε όσο μπορείτε πιο καλά στο χαρτί κάτι που έχετε αποφασίσει από κοινού, χωρίς φυσικά να βλέπετε! (π.χ. ένα δέντρο, ένα σπίτι) . Όταν τελειώσετε δείτε τα ξεκαρδιστικά αποτελέσματα και γελάστε με την καρδιά σας. Αυτός με τις καλύτερες ζωγραφιές κερδίζει!

Whisper Challenge

Είστε έτοιμοι για αυτήν πρόκληση; Αν ναι, τότε αρπάξτε τα ακουστικά σας, δυναμώστε την μουσική και ξεκινήστε το παιχνίδι! Κάποιος από τους φίλους σας θα φοράει τα ακουστικά και έχοντας σας απέναντί του, θα πρέπει να προσπαθεί να καταλάβει την λέξη που του λέτε! Αυτός που θα μαντέψει τις περισσότερες λέξεις κερδίζει.

Η ρουλέτα του αυγού (Egg Roulette Challenge)

Ακόμα και οι αγαπημένοι Celebrities έχουν παίξει αυτό το παιχνίδι και εσύ ακόμα; Το παιχνίδι είναι απλό. Για να το παίξεις θα πρέπει πρώτα να αγοράσεις ένα χαρτόνι με αυγά! Αφού τα βράσεις όλα εκτός από ένα ζευγάρι τα τοποθετείς πίσω στο κουτί τους έτσι ώστε να μην τα ξεχωρίζεις! Και τώρα αρχίζει το παιχνίδι! Πάρε έναν φίλο σου και αρχίστε να κάντε ερωτήσεις ο ένας στο άλλον! Οποίος απαντάει λάθος θα πρέπει να σπάει ένα αυγό στο κεφάλι του! Αυτός που θα να ανακαλύψει το άβραστο αυγό και θα το φορέσει καπέλο, χάνει!

Διαβάστε επίσης: #fallingstarschallenge: Η δοκιμασία που κάνει θραύση στο Instagram σε θέλει να πέφτεις

Αγόρια από άλλο πλανήτη: 5 τύποι που σίγουρα θα συναντήσεις!

3 βήματα που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τη χαμένη εμπιστοσύνη των γονιών σου

5 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη κολλητή του κόσμου

9 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματά σου το αγόρι που σου αρέσει!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved