Πάλι έβαλε τα κλάματα ο Bieber; Τι συμβαίνει με την υγεία του τραγουδιστή;

Τι συμβαίνει πάλι με τον Justin;

Παρόλο που η ζωή του νεαρού τραγουδιστή Justin Bieber είναι ιδιαίτερα γεμάτη το τελευταίο καιρό (ειδικά μετά τον γάμο του), ο ίδιος περνάει από ότι φαίνεται, κάποια μορφή καταθλίψης!

Όπως όλα δείχνουν ο Justin Bieber έχει τις μαύρες του ξανά και αισθάνεται πως κάτι του λείπει!

Όπως λέει ο ίδιος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που έχει την Hailey Baldwin στη ζωή του ωστόσο φαίνεται πως κάτι του λείπει και δεν μπορεί να καταλάβει τι; Πρόσφατα ο φακός τον εντόπισε πάλι να κλαίει και δημοσίευμα του Hollywood Life ανέφερε πως ο ίδιος ο Justin είπε σε φίλους του πως από τη μία αισθάνεται ευλογημένος, αλλά από την άλλη αισθάνεται άδειος και μπερδεμένος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου σε φίλους νιώθεις διαρκώς ότι κάτι λείπει από τη ζωή του, κάτι που όμως δεν μπορεί να αγοραστεί.

Το περιοδικό αναφέρει πως η λύπη του είναι πιθανό να πηγάζει και από το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η πρώην του Selena Gomez ενώ φαίνεται πως και ο Bieber θα οδηγηθεί σύντομα σε κλινική για να αντιμετωπίσει κι αυτό την κατάθλιψη.

Διάβασε ακόμα: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο νοσηλεύεται η Selena Gomez θα σου ραγίσει την καρδιά

Πάντως, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε μόλις σήμερα, ο Bieber φαίνεται χαρούμενος και τραγουδά για τα γενέθλια της φίλης του και influencer Yael Cohen

https://www.instagram.com/p/Bp1IqKTh-ag/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved