5 Instagram accounts γεμάτα θετική ενέργεια που πρέπει να ακολουθήσεις

Εκτός από τους αγαπημένους σου celebrities

ΤοInstagram έχει εξελιχθεί πλέον στην κορυφαία εφαρμογή social media, που δεν λείπει από κανένα κινητό τηλέφωνο. Είναι η εφαρμογή αυτή που πλέον μπορείς να ανεβάζεις φωτογραφίες, να μιλάς, να κάνεις πιο εύκολα φίλους, να έχεις το δικό σου κανάλι κ.ο.κ. Στο Instagram μπορείς να βρεις accounts για όλες σου τις αναζητήσεις και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν άλλες εφαρμογές.

Φυσικά και ακολουθούμε τους φίλους μας και τους αγαπημένους μας celebrities, ανάλογα όμως με την διάθεση σου ή με το τι θέλεις να χαζέψεις κάθε φορά, υπάρχουν και τα αντίστοιχα accounts στο Instagram. Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε 5 Instagram accounts που θα σε γεμίσουν θετική ενέργεια.

-Yoga Inspiration (@yogainspiration)
Είτε είσαι φαν της yoga, είτε δεν ξέρεις καν να ξεχωρίζεις τις στάσεις, τότε αυτό το account θα σε εντυπωσιάσει και ίσως σε κάνει να αγαπήσεις τη yoga ή απλά να σου δώσει έμπνευση για πρωινές ασκήσεις προθέρμανσης.

-Positive vibes quotes (@positivevibesquotes)
Η μέρα σου πρέπει πάντα νε ξεκινά με χαμόγελο και θετική ενέργεια, είτε πας στο σχολείο, είτε στη σχολή σου. Ρίξε λοιπόν μια ματιά σε αυτό το account για να παίρνεις θετική ενέργεια κάθε πρωί.

-Sabina (@thesabinakarlsson)
Αν έψαχνες ένα account που να σε εμνπέει και να σε κάνει να εκτιμάς και να αγαπάς τον εαυτό σου, η Sabina είναι το account που πρέπει να κάνεις follow. Το μοντέλο από τη Σουηδία δεν διστάζει να μοιραστεί με αυτοπεποίθηση το πόσο υπέροχη νιώθει. Τα posts της θα σου υπενθυμίσουν πως όλοι είμαστε μοναδικοί και πως πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου.

-Girl Quotes (@girlpower_quotes)
Σκεφτόσουν τίποτα καλύτερο; Ώρα να κατακτήσουμε τον κόσμο κορίτσια και τα quotes αυτά είναι η δύναμή μας. Το έχει πει και η Queen B άλλωστε: «Who run the world? Girls!».

-Oh Happy Day (@ohhappyday)
Ποια δεν αγαπάει τα πάρτι; Το account αυτό είναι ό,τι πρέπει για εσένα που θέλεις να διοργανώσεις μόνη σου το πάρτι γενεθλίων σου και χρειάζεσαι λίγη έμπνευση.

Follow now κορίτσια, μην το σκέφτεστε!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved