Η Ariana Grande μας δείχνει το εντυπωσιακό της μονόπετρο, σε μία σπάνια εμφάνισή της

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό

Από τότε που ο πρώην σύντροφος της Ariana Grande, Mac Miller, έφυγε από τη ζωή οι εμφανίσεις της νεαρής τραγουδίστριας είναι από ελάχιστες έως και μηδαμινές. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσο πολύ ενθουσιαστήκαμε όταν την είδαμε μετά από τόσο καιρό σε μία έξοδό της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Νέα Υόρκη να βγαίνει από ένα στούντιο ηχογράφησης και φυσικά το μάτι μας έπεσε πάνω σε αυτό που πρόσεξες κι εσύ.

Η 25χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό φούτερ-φόρεμα με sneakers, και στην προσπάθειά της να καλυφθεί κάπως από τον φακό μας έδειξε και το εντυπωσιακό μονόπετρο που της έχει κάνει δώρο ο καλός της, Pete Davinson. Και μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο μονόπετρο, το οποίο κάλυπτε σχεδόν το μισό της δάχτυλο.

https://www.instagram.com/p/Boc1kUTFPuH/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μπορεί αυτή να μην ήταν η πρώτη έξοδός της μετά τον θάνατο του Mac, ήταν όμως η πρώτη φορά σε έξοδο, στην οποία απαθανατίζεται να χαμογελάει. Η Ariana πέρασε πολύ δύσκολα μετά τον χαμό του 26χρονου πρώην συντρόφου της που απεβίωσε από υπερβολική δόση ουσιών, όμως πλέον έχει αρχίσει να συνέρχεται.

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved