H Selena Gomez κάνει το πιο απλό είδος top να φαίνεται hot

Kαι σκεφτόμαστε ότι μπορούμε εύκολα και απλά να αντιγράψουμε το look της.

Στα 90s λογικά εσύ ήσουν αγέννητη αλλά εμείς που τα είχαμε «φάει με το κουτάλι» οφείλουμε να σου πούμε πως αυτό εδώ το στράπλες, μαύρο μπλουζάκι που βλέπεις να φοράει η Selena Gomez στη φωτογραφία και να πίνει ανέμελη το κοκτέιλ της… ήταν best seller. Και αυτό το πολύ βολικό και κολακευτικό για όλες κόψιμο από ότι μας «λέει» η σταρ, είναι hot τον φετινό χειμώνα.

Μπορείς να συνδυάσεις το δικό σου basic κομμάτι με ψηλόμεσο denim shorts και sneakers, με mini φούστα με κουμπιά και μποτάκια, ακόμα και με παντελόνι φόρμα και jean μπουφάν (τύπου Kylie Jenner) και να είσαι σούπερ cool ντυμένη στο λεπτό. Το συγκεκριμένο στυλ top μπορεί να φορεθεί και όταν «πιάσουν τα κρύα» μέσα από μάλλινη ζακέτα ή φούτερ αλλά και αυτήν την εποχή με ψηλόμεσο στενό jean.

Μην κολλάς σε αυτό που φόρεσε η Selena, δεν είναι ανάγκη να είναι μαύρο το δικό σου στράπλες μπλουζάκι. Πολύ ωραίες είναι και οι γήινες αποχρώσεις και ένα λευκό, κόκκινο ή ριγέ σχέδιο. Γιατί μπορεί η Gomez να χαράζει τον fashion δρόμο αλλά και εμείς τον «περπατάμε» όπως θέλουμε!

https://www.instagram.com/p/BnfT-aEgRLl/?utm_source=ig_embed_loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved