Πασίγνωστος ηθοποιός ευθύνεται για τον χωρισμό του Pete Davidson από την Ariana Grande

Ο φίλος του Pete μάλλον δε συμπαθούσε την Ariana

Η Ariana Grande και ο Pete Davidson ξεκίνησαν να βγαίνουν μέσα στην Άνοιξη του προηγούμενου χρόνου και μόνο λίγοι μήνες ήταν αρκετοί ώστε τον Ιούνιο να αρραβωνιαστούν. Το φαινομενικά χαρούμενο κι ερωτευμένο ζεύγος, όμως, τον Οκτώβριο έβαλε τέλος στη σχέση του, περίπου έναν μήνα μετά τον θάνατο του πρώην της, Mac Miller. Ο κωμικός κάλυψε το τατουάζ με τα αυτιά κουνελιού που είχε κάνει για χάρη της κι εκείνη κυκλοφόρησε το «thank u, next», αφιερωμένο στον χωρισμό τους.

Τώρα, λοιπόν, φτάνουν νέες πληροφορίες σχετικά με έναν ηθοποιό και φίλο του Pete, τον Nick Cannon, ο οποίος πήγε στο talk show της Wendy Williams και κατά τη διάρκεια του «Hot Topics» είπε στο κοινό ότι εκείνος προέτρεψε τον Pete να βρει μεγαλύτερη γυναίκα (αναφερόμενος στην έξοδό του με την Kate Beckinsale) και να αφήσει τις μικρές pop stars. Πιο συγκεκριμένα, διακωμωδεί τον χωρισμό της Ariana και του Pete και φαίνεται να μην συμπαθεί ιδιαίτερα την ίδια, λέγοντας:

«Δίδαξα καλά αυτό το νεαρό αγόρι. Εγώ είμαι αυτός που του είπε να βρει μία μεγαλύτερη γυναίκα. Το είπα. Άσε τις μικρές pop stars ήσυχες. Μία μεγαλύτερη γυναίκα ξέρει τι θέλει. Δεν παίζει παιχνίδια. Είναι σοβαρή. Αυτό λέω. Βρες στον εαυτό σου κάποια μεγαλύτερη. Αυτές οι μικρές pop stars δεν ξέρουν»

Και συνέχισε διακωμωδώντας όλη την ιστορία με το λάθος τατουάζ της Ariana:

«(Οι μικρές pop stars) κάνουν τατουάζ Ιαπωνικά μενού στις πλάτες τους. Αστειεύομαι, αλλά αυτό είναι το χέρι της Ariana Grande και νομίζω ότι αυτό είναι κι αφού προσπάθησε να το φτιάξει. Είχε ένα τατουάζ. Έπρεπε να λέει 7 δαχτυλίδια, επειδή τα πάει τόσο καλά στην Ιαπωνία, και κατέληξε να λέει μικροσκοπικό barbecue»



Διάβασε επίσης: Η Ariana Grande έκανε remix το «7 rings» και συνεργάστηκε με τον... εχθρό της



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved