H Daphne Lawrence μετά το The Voice ξανά σε μουσικό show αλλά αυτή τη φορά ως coach

Μπορεί να θέλησε κάποια στιγμή να παρατήσει το τραγούδι, ευτυχώς όμως δεν το έκανε κι έτσι μπόρεσαν όλοι να δουν το ταλέντο της.

Την Dapnhe Lawrence την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Τhe Voice το 2015. Τότε κατάφερε να εντυπωσιάσει 3/4 κριτές (Μιχάλης Stavento, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου) και να διεκδικήσει τη θέση που της άξιζε στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Από τότε βέβαια, έχουν αλλάξει πολλά και σε αυτό φυσικά βοήθησε και η συνεργασία της με την Άννα Βίσση, στο τραγούδι «Αίμα».

Με ξανθά μαλλιά πλέον, κι όχι καστανά όπως την γνωρίσαμε στον μουσικό διαγωνισμό πριν από 9 χρόνια, η νεαρή τραγουδίστρια μόνο ανοδική πορεία έχει. Τα πράγματα βέβαια, δεν ήταν εύκολα για την ίδια, όπως είχε εξομολογηθεί στο The 2night Show το 2022, αφού μετά τη συμμετοχή της στο The Voice ήθελε να τα παρατήσει. Ευτυχώς για εμάς δεν το έκανε!

Μετά το The Voice με έπιασε κατάθλιψη, είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά, δεν ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. Ήταν να φύγω στην Αγγλία για σπουδές γιατί με πήραν σε ένα κολλέγιο, με έπιασαν κρίσεις πανικού, οπότε δεν πήγα ποτέ. Έμεινα εδώ, ξαναέδωσα Πανελλήνιες, πέρασα Θεατρικών Σπουδών και στη συνέχεια πήγα στη δραματική σχολή. Έτσι άρχισα πάλι να τραγουδάω και να γράφω.

Όσο για τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση, όπως ειχε αποκαλύψει αυτή συνέβη μετά από ένα follow που έκανε σε εκείνη, ένα follow back και την παρότρυνση της ίδιας της Άννας Βίσση να συνεργαστούν.

«Εγώ την ακολουθούσα καιρό πριν και ξαφνικά έγινε όλο. Την έκανα follow, με έκανε follow back, της έγραψα ευχαριστώ πολύ και μου έστειλε μήνυμα αν γράφω μουσική για να συνεργαστούμε. Είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος η Άννα Βίσση. Στην αρχή ήταν να φτιάξουμε το κομμάτι μαζί. Με ρώτησε αν γράφω στίχους και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Με πήρε τηλέφωνο όσο ήμουν στη δουλειά. Εργαζόμουν ως σερβιτόρα για πολλά χρόνια. Μόλις με πήρε είπα τα παρατάω όλα, έκατσα στο τραπέζι μιλήσαμε και κανονίσαμε να πάμε στο στούντιο. Πρώτα το είπα στη μαμά. Η μαμά τρελάθηκε!» είχε πει χαρακτηριστικά η 25χρονη.

https://www.instagram.com/p/Cur6PVQMd0B/

Βέβαια, η ίδια βρίσκεται πίσω κι από άλλα τραγούδια που ξέρεις, όπως τις «Αμαρτίες» και το «Λίγο Λίγο» - τις δύο μεγάλες επιτυχίες της Αναστασίας - στα οποία έγραψε τους στίχους μαζί με τον Γιώργο Καλογεράκο.

Αντίστοιχα έχει υπογράψει και τα «Hold on» και «On the run» της Tamta, όπως και τα «Φώτα» της Κρυσταλλίας Ρήγα.

H Dapnhe Lawrence και το J2US

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου της κομματιού με τίτλο «Δε θέλω να σε ξαναδώ», η Dapnhe Lawrence βρίσκεται ξανά σε ένα μουσικό show αλλά αυτή τη φορά στη θέση της coach. Μαζί με το ζευγάρι της στο J2US, τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο ήδη έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους και οι fans τους περιμένουν να δουν τι έχουν ετοιμάσει για το 3ο live του φιλανθρωπικού show.

https://www.instagram.com/reel/C30DTYHIHYL/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved