Η Ariana Grande πήγε σε escape room τρόμου και δεν περίμενε αυτό που της συνέβη

Το να πεις ότι τρόμαξε είναι μάλλον λίγο.

Η Ariana Grande είναι μία από τις celebrities που λατρεύουμε να ακολουθούμε κι αυτό όχι μόνο γιατί έχει απίστευτο ταλέντο και είναι μία diva αλλά και γιατί μας κάνει να γελάμε με το χιούμορ της κάθε φορά που τη βλέπουμε εκτός σκηνής. Ήξερες, όμως, ότι η Ari λατρεύει τα escape rooms και τον τρόμο; Αν σου φαίνεται άσχετη η ερώτηση, να σου εξηγήσουμε ότι η Ariana πήγε σε ένα τρομαχτικό escape room και το αποτέλεσμα ήταν τόσο αστείο όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Μαζί με τον παρουσιαστή James Corden, η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφτηκε ένα δωμάτιο απόδρασης στην Αμερική για να λύσει γρίφους, αλλά αυτό που την περίμενε δεν το είχε φανταστεί. Κάτι το φαινομενικά εγκαταλελειμμένο κτίριο, κάτι τα creepy παιδικά παιχνίδια, κάτι ο ηθοποιός που πετάχτηκε κατά πάνω της, δε χρειάστηκε πολύ για να κατατρομάξει και να αρχίσει τα… γαλλικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Τελικά, έλυσαν τους γρίφους και κατάφεραν να αποδράσουν, αλλά όχι πριν η Ariana πάθει ένα μικρό ατύχημα. Κατά την επαφή με έναν ηθοποιό, έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι της, που στο τέλος εμφανίζεται δεμένο.

Το συνολικό αποτέλεσμα, πάντως, ήταν ξεκαρδιστικό για το κοινό που την παρακολούθησε, οπότε ελπίζουμε να ανεβάσει βίντεο κι από επόμενη επίσκεψή της σε escape room για να την απολαύσουμε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Έχω πάει σε 75 escape rooms και μπορώ να σου δώσω 6 βασικές συμβουλές πριν ξεκινήσεις κι εσύ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved